EXTRA VLAKKE DOUCHEBAKKEN VAN IDEAL STANDARD

Ideal Standard Ultraflat douchebakken.

ideal standard ultraflatModern en minimalistisch design in de douche. Nederlanders douchen steeds vaker. Een aangenaam verblijf onder de douche is voor velen een essentieel dagelijks ritueel en daarom zijn douchen en persoonlijk welzijn nauw met elkaar verbonden. De Utraflat douchebakken serie van Ideal Standard biedt een ruime keuze aan modellen voor een geslaagde combinatie van esthetiek en douchecomfort.

 

Purisme in perfectie, dat zijn de minimalistisch vormgegeven douchebakken uit het Ultraflat assortiment bij uitstek. De geringe diepte van de douchebakken is esthetisch zeer aantrekkelijk en tevens geschikt voor intensief dagelijks gebruik. De vloeiende rondingen geven een moderne en stijlvolle uitstraling.

 

Veelzijdigheid voor iedere badkamer.

Het assortiment omvat drie basisvormen te weten rechthoekig, vierkant en kwartrond. Binnen deze drie basis vormen biedt het assortiment een extreem groot aanbod van dertig verschillende afmetingen. Kortom voor ieder toepassing is er binnen de Ideal Standard Utraflat serie een oplossing om individuele inrichtingswensen te realiseren. De geringe hoogte zorgt daarbij voor maximaal comfort en het uiterst puristisch design creëert een fantastisch ruimtelijk gevoel.

 

 

ideal standard ultraflat douchebak

Veel ruimte als basis voor een inloopdouche.

Naast de standaard maten van 80 cm, 90 cm en 100 cm biedt de Utraflat douchebakken serie een ruime keuze aan extra grote maten van 120 x 120 cm tot wel 180 x 90 cm. De grote rechthoekige versies tevens beschikbaar in de dieptes 80 cm, 90 cm en 100 cm.

 

 

 

 

ideal standard ultraflat douchebak tegelaansluiting

Vlakke inbouw douchebak.

De Ideal Standard Ultra Flat douchebakken kunnen eenvoudig met douchebak poten gemonteerd worden. Daarnaast zijn de meeste maten ook beschikbaar in een speciale versie voor vlakke inbouw waarbij de bovenzijde van de douchebak op gelijke hoogte met de tegelvloer gemonteerd kan worden. Deze douchebakken voor vlakke inbouw zijn aan de onderzijde voorzien van een styropor drager. Daarnaast zorgt het rondom gemonteerde afdichtingsmanchet voor een optimale afdichting met de tegelvloer. De Ultraflat douchebakken voor vlakke inbouw zijn optimaal inzetbaar in moderne badkamers maar zeker ook in doucheruimtes voor mindervaliden.

 

 

idealrain douchekoppen

Idealrain douchesystemen.

Om het douchecomfort van de Utraflat douchebakken te completeren biedt Ideal Standard met de Idealrain serie een uitgebreid en modern assortiment douchesystemen. Hierbij kan men kiezen uit zeer dunne hand- en hoofddouches in een ronde en vierkante vormgeving. Alle handdouches zijn op acht liter begrensd en beschikbaar met één of drie functies.

 


Gepubliceerd in: Douche nieuws