EMCO SYSTEM2 BADKAMER ACCESSOIRES VOOR DE TOEKOMST

Emco System2.

Emco system2 accessoiresHet nieuwe, heldere design van de omvangrijke accessoire serie Emco system 2 bepaalt de optiek van de producten voor elke situatie in de hele badkamer. De serie Emco system2 is zo divers als het leven zelf. De keuze uit de vele functionele mogelijkheden zorgt voor een hoog comfort en creëert een persoonlijke sfeer. Voor ieder project is wel iets moois in het grote assortiment te vinden.

 

De voordelen: meer inrichtingsvrijheid voor de eigen wensen, meer bewegingsvrijheid door op de behoefte afgestemde ondersteuning en meer keuze vrijheid. De veiligheid is gewaarborgd dankzij de talrijke wandsteunen en handgrepen, waaronder douchestangen met geïntegreerde handgrepen, opklapbare toiletsteunen, wandzitjes en de nieuwe comfortabele rugsteun.

Emco System2

Voor een nieuwe look zijn de Emco System2 toiletrolhouders met of zonder deksel leverbaar en is een assortiment douchegordijnstangen toegevoegd. Om nog beter aan individuele wensen tegemoet te komen zijn een aantal grepen zowel in volledig chroom, als met het kenmerkende zwarte accent leverbaar. Bij veranderende behoefte kan de inrichting namelijk heel eenvoudig in dezelfde stijl aangepast en uitgebreid worden.

 


Gepubliceerd in: Accessoires