EMCO SYSTEM 2 VOOR DE LEVENSLOOP BESTENDIGE BADKAMER

Emco system2 accessoires

Emco System 2 badkamer accessoiresDoor de vraag naar levensloop bestendig wonen in combinatie met zelfstandigheid , comfort en luxe, heeft Emco de serie badaccessoires system2 uitgebreid. Nu kunnen liefhebbers van luxe en kwaliteit ook genieten van meer bewegingsvrijheid, extra comfort en een optimale veiligheid. En is veiligheid niet in het geding, dan biedt Emco een toonaangevend pallet aan accessoires voor badkamers, wellness ruimten en toiletten.
De Emco system2 serie heeft een nieuwe look en is daardoor heel divers en breed toepasbaar. De vele functionele mogelijkheden bieden een hoog comfort en zorgen ervoor, dat mensen die minder goed ter been zijn toch zelfstandig kunnen blijven wonen. In het grote assortiment is voor iedereen wel iets moois te vinden. Dankzij de talrijke wandsteunen en handgrepen is de veiligheid gewaarborgd, De Emco system2 serie badkamer accessoires bevat onder andere douchestangen met geïntegreerde handgrepen, douchezitjes, opklapbare toiletsteunen en de nieuwe zeer comfortabele rugsteun. De toiletrolhouders zijn met of zonder deksel leverbaar en er is een assortiment douchegordijnstangen toegevoegd. Om nog beter aan individuele wensen tegemoet te komen zijn een aantal grepen zowel in geheel chroom, als met het kenmerkende zwarte accent leverbaar.

Emco System 2 accessoires
Emco levert duurzame designproducten voor allerlei smaken, van klassiek tot trendy en van retro tot modern. Voor mensen die van comfort, van sfeer en van stijl houden is er altijd een serie badkamer accessoires die past bij de stijl van uw badkamer. Voor mensen die de vele extra functies van badkamer accessoires waarderen. De Emco system2 serie is voor liefhebbers die houden van perfectie tot in de kleinste details, een hoge kwaliteit is op termijn altijd het gunstigst.


Gepubliceerd in: Accessoires