EMCO LED SPIEGELS VOOR DE BADKAMER

Emco led spiegels

Emco-ledspiegelEen nieuwe serie LED-lichtspiegels van Emco Bad combineert stijlvol design met een elegante en exclusieve uitstraling. Deze noviteit wordt als een van de eerste producten op de markt gekenmerkt door rondom lopende LED-verlichting die het spiegelvlak volledig omringt. Met deze serie breidt de fabrikant uit Lingen nu ook consequent het bestaande lichtspiegelprogramma uit met producten die zijn voorzien van moderne LED-techniek. Dit aanbod richt zich in eerste instantie op klanten die zowel wat betreft design en comfort als energiezuinigheid hoge eisen aan hun badkamerinrichting stellen.

 

De technische details van het verlichtingsconcept corresponderen met die van de vorig jaar geïntroduceerde Emco LEDlichtspiegelkast “Prestige” (winnaar Plus X Award). Om het voor lichtdiodes typerende puntlichteffect te elimineren en zodoende een homogene lichtspreiding te bereiken, is de lichttechniek verder naar achteren geplaatst en afgedekt met een profiel van speciale PMMA kunststof. Deze opbouw staat garant voor een verblindingsvrije en gelijkmatige verlichting van het spiegelbeeld. De lichtintensiteit kan daarbij traploos worden geregeld via een touchsensor, die verborgen aan de onderkant van de spiegelconstructie is aangebracht.

Emco-ledspiegel-boven-de-wastafel

Met de zodoende volledig vrij instelbare lichtsterkte van de LED's kan in bad – of het nu bij de lichaamsverzorging of bij het ontspannen is – altijd de ideale lichtsfeer worden bereikt. Het lichtvermogen varieert afhankelijk van de spiegelvariant en het dimniveau van slechts 4 Watt tot maximaal 52 Watt. De nieuwe serie lichtspiegels is leverbaar in vijf verschillende varianten.


Gepubliceerd in: Accessoires