EMCO ACCESSOIRES VOOR BADKAMER EN TOILET

Emco asis, emcoclassic, lichtspiegelkast emcomonolith en nieuwe look system2

Emco inbouw modulesOnder het motto: ‘creëer nieuwe ruimten’ brengt Emco nieuwe visies tot leven. Zo bieden de nieuwe modulen van de serie asis en de natuurlijk vormgegeven wastafels met strakke onderkasten een totaal nieuwe ruimtebeleving. Dit geldt eveneens voor de herontdekking van nostalgie, die inhaakt op de hang naar luxe en weelde. Emco biedt een nieuwe klassieke serie in drie schitterende materiaalvarianten en weelderige glasdecoraties. Is veiligheid in combinatie met luxe in het geding, dan biedt Emco nog meer individuele mogelijkheden dankzij de uitbreiding van Emco system2 en de nieuwe look van deze unieke serie. Tot slot introduceert Emco een serie licht spiegelkasten Monolith, die qua design naadloos aansluit bij de gelijknamige wastafelmodule van Geberit.

 

 Emco Asis toiletmodulen

De vier nieuwe toiletmodulen van de serie Asis zijn precies afgestemd op hun functie en daardoor compacter geworden. Het kader is leverbaar in aluminium of chroom, de deurtjes in wit, zwart of groen glas. Voor openbare sanitair gelegenheden en bijvoorbeeld hotels introduceert emco eveneens vier modulen voor bij de wastafel. Al deze modulen zorgen voor meer ruimte en geven de ruimte karakter. De nieuwe en verrassend vormgegeven wastafels van mineraalcomposiet zijn geïntegreerd in een wastafelmeubel of te combineren met diverse puristisch vormgegeven onderbouwelementen. Beiden sluiten prachtig aan bij de strakke lichtspiegels, lichtpiegelkasten en multifunctionele inbouw- en opbouwmodulen uit het asis-assortiment.

 

Emco Look2 accessoiresEmco Look system2

De serie Emco system2 is zo divers als het leven zelf. De keuze uit de vele functionele mogelijkheden zorgt voor een hoog comfort en creëert een persoonlijke sfeer. Voor ieder project is wel iets moois in het grote assortiment te vinden. De veiligheid is gewaarborgd dankzij de talrijke wandsteunen en handgrepen, waaronder douchestangen met geïntegreerde handgrepen, opklapbare toiletsteunen, wandzitjes en de nieuwe comfortabele rugsteun. Voor een nieuwe look zijn de toiletrolhouders met of zonder deksel leverbaar en is een assortiment douchegordijnstangen toegevoegd. Om nog beter aan individuele wensen tegemoet te komen zijn een aantal grepen zowel in volledig chroom, als met het kenmerkende zwarte accent leverbaar.

 

Ontdek nostalgie met Emco Classic

Er is een trend naar weelde en hang naar luxe. Ontdek de nieuwe Emco Classic badkameraccessoires die nostalgische wensen vervullen en badruimten rijk aankleedt. Voor de juiste toon kunt u kiezen uit drie materiaalvarianten: hoogwaardig chroom, chroom/goud of volledig goud. Voor ‘top class hotels’ is zelfs 24 karaat goud leverbaar!

Emco Classic accessoires

Bent u een liefhebber van elegant dan zijn alle accessoires leverbaar met een mooi rond wandelement. Heeft u liever een strakker design dan bent u met de vierkante wandelementen in uw element. Kijk ook eens naar de exclusieve decoratie van de glashouder en zeepdispenser. Deze zijn voorzien van weelderige filigraan decoraties in platina of goud. Emco classic perfectioneert uw badruimten in stijl met een moderne interpretatie van de klassieke vormgeving.

 


Gepubliceerd in: Accessoires