EASYBOX SLIM VAN IDEAL STANDARD SLECHTS 58MM INBOUWDIEPTE

Easybox Slim

Ideal Standard Easybox SlimDe Easybox Slim van Ideal Standard heeft een minimale inbouwdiepte van slechts 58 mm en kan onder andere worden toegepast in dunne kalksteenwanden of dunne holle wanden opgebouwd uit Metalstud systemen of houtenframes. De ondiepste inbouwbox is geschikt voor nieuwbouw en is ook toepasbaar in renovatieprojecten.

 

Eenvoudige montage

Overeenkomstig met de bestaande Easybox inbouwthermostaten is ook de Easybox Slim eenvoudig te monteren. Voor de montage in holle wanden wordt de Easybox Slim met een speciale beugel geleverd die op de horizontale balken van de wandconstructie bevestigd kan worden. Ook wordt bij de Easybox Slim gebruik gemaakt van het dicht-fix systeem waardoor er geen water in de wand kan dringen.

Ideal Standard Easybox Slim de ondiepste inbouwkraan
 

Geïntegreerde omstelling

De Ideal Standard Easybox Slim is standaard voorzien van twee omstelfuncties waardoor deze als douchethermostaat en als badthermostaat kan worden gebruikt. De thermostaat heeft twee grepen waardoor de temperatuur en het water volume eenvoudig naar persoonlijke voorkeur kunnen worden ingesteld. De Easybox Slim is uitgerust met een veiligheidsstop bij 40 graden. Zo wordt de kans op verbranding nog verder geminimaliseerd.

 

Idealrain Showerpower Set

Inspelend op de trend naar meer douche comfort biedt [deal standaard een ruime keuze aan douchepacks met inbouwthermostaten. In de Idealrain Showerpower Set wordt de Easybox Slim gecombineerd met de zeer dunne en modern vormgegeven Idealrain hoofd- en handdouches van Ideal Standard. Zowel de inbouwkranen als de hoofd- en handdouches zijn beschikbaar in ronde en vierkante vormgeving.

 


Gepubliceerd in: Kranen nieuws