EASY DRAIN MODULO DOUCHEGOTEN

Easy Drain Modulo Basic.

Easy Drain MODULODe basis voor iedere badkamer met ruime keuze in roosters en een riante afvoercapaciteit.

 
 

Easy Drain Modulo Basic

 
 
 
 

 
 

  
 
 
 
 

Easy Drain Modulo TAF.

Subtiele edelstaal omlijsting en het gepatenteerde TAF systeem is de waarborg voor de waterdichtheid.

 

Easy Drain Modulo TAF WALL.

Naadloze waterafvoer langs de wand met unieke muurverbinding waardoor er een zeer fraaie afwerking ontstaat. En de waarborg voor de waterdichtheid.

U bepaalt het karakter van uw badkamer. U stelt uw Easy Drain Modulo modulair samen. Kies de uitvoeringsvorm die uw voorkeur heeft. Maak uw keuze uit het ruime assortiment roosters en combineer dit met een inbouwdeel voor een naadloze montage.

 

Easy Drain Modulo TAF

 

Meer vrijheid. Meer design

Naast de Easy Drain Modulo serie iser ook de Easy Drain Modulo Design serie. Geef uw badkamer iets extra’s met een bijzondere designomlijsting en stijlvolle roostercollectie van de Easy Drain Modulo Design serie. Zo vindt u in deze serie glas, tegel, gepolijste en verchroomde roosteruitvoeringen. Allemaal verwerkt binnen een subtiele edelstaal omlijsting plus de waarborg dat het waterdicht is. Door de geringe inbouwhoogte is de Modulo zowel geschikt voor nieuwbouw als renovatie.

Dus niet alleen mooi, maar ook functioneel. Topkwaliteit, design en duurzaamheid gaan hand in hand. Precies wat u van een echte Easy Drain mag verwachten.

 

 


Gepubliceerd in: Douche nieuws