DURAVIT SENSOWASH RIMLESS WANDCLOSET VERENIGEN DESIGN EN FUNCTIE

Duravit Sensowash

Duravit SensoWash Rimless wandclosetDuravit verbindt twee innovatieve technieken tot één eenheid: met de combinatie van de douche-wc SensoWash en de Rimless-WC-techniek staan zachte reiniging na ieder toiletbezoek en hygiënische zuiverheid van het keramiek niet langer los van elkaar. De speciaal ontwikkelde Rimless-techniek staat voor verbeterde hygiëne en een optimaal reinigingscomfort. In combinatie met de douche-wc Sensowash wordt individueel comfort voor veeleisend gebruik verhoogd.

 

Duravit SensoWash Rimless toilet

 

 sensowash douche wc

De open spoelrandvormgeving van de Rimless-WC’s zorgt voor een dynamische watervoering en een vrije spoeling van de wc, ook bij de kleinste waterhoeveelheden. Dankzij het volledige toegankelijke randgebied kan het wc gemakkelijk worden schoongehouden. De Duravit SensoWash modellen by Starck overtuigen door discrete vormspraak en intelligente techniek. De douche-wc bevat drie verschillende straalsoorten: comfortdouche, bidetdouche en ladydouche. Daarbij laten waterdruk, doucheposities en ook water- en zittingtemperatuur zich via een door Philippe Starck ontworpen afstandsbediening individueel instellen en, eenmaal opgeslagen, altijd weer afroepen. De reiniging met helder water is wezenlijk schoner dan met toiletpapier en biedt een bijzonder zachte vorm van verfrissing.
Duravit SensoWash toiletzitting
 

 Philippe Starck

Het bescheiden design van de douche-wc van Philippe Starck harmonieert bijzonder goed met de Rimless-modellen uit de Top-Designseries Happy D.2 en DuraStyle. Alle technische componenten verdwijnen tussen het keramische deel en de WC zitting. Daarmee wordt de lijnvoering nog helderder en meer gereduceerd, geheel passend bij de tijdloze vormgeving. De innovatieve koppeling verenigt dus design en functie met individueel comfort.

 


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws