DURAVIT ME BY STARCK PASSEND IN ELKE BADKAMER

ME by Starck

Duravit ME by Starck vrijstaand badMet ME by Starck maakt Duravit het nu mogelijk de individuele badkamer te ontwerpen dat perfect past in elke stijl wereld ongeacht welk type je bent. Verschillende maten van badkuipen, douchebakken, closets, bidets, wastafels, meubelwastafels, of bijpassende keramische in of opbouwwastafels gecombineerd en bad meubels, aan de muur bevestigd of op de vloer staand met chromen poten - alles is perfect op elkaar afgestemd.
 
Duravit ME by Starck badkamermeubel

ME by Starck wastafel

De puristische serie biedt verschillende oplossingen wastafels van 45 cm tot 65 cm breed voor privé en projecten. Als visueel ontwerp fungeert een smalle omringende rand. De closets en bidets van de serie presenteren zich welgevormd als gesloten componenten, puur en zonder zijdelingse bevestiging niches.

Voor maximaal comfort, de open spoelrand techniek van Duravit Rimless technologie en ook de nieuwe douche toiletzitting SensoWash® Slim, waarin alle essentiële functies van een douche-wcbril combineert met een puristisch design verenigd. Als eerste Duravit serie ME is ook het urinoir consequent op innovatieve Rimless technologie. De open spoelrand maakt dynamische, efficiënt waterbeheer mogelijk.
 
Duravit ME by Starck wandcloset
 

ME by Starck toilet

Voor maximale hygiëne in toilet en urinoir biedt de nieuwe, tot 99,9% antibacteriële keramische glazuur HygieneGlaze als optie. Vervolgens wordt de ME-serie van Starck verder uitgebreid in combinatie met het nieuwe meubel serie L-Cube. Met dertig verschillende onderling volledig te combineerbare oppervlakten en een veelvoud van vorm varianten uw wens voor een individueel bad wordt werkelij kheid. ME by Starck is de moderne badkamer een heldere esthetiek met de unieke manuscript van de Franse ontwerper.

 


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws