DURAVIT DURASTYLE OOK VOOR DE LEVENSLOOPBESTENDIGE BADKAMER

Duravit Durastyle

Duravit Durastyle wandclosetHet imago van een (semie)openbaar gebouw eindigt niet bij de entree maar loopt door tot en met de sanitaire ruimtes. Projectontwikkelaars en investeerders stellen hier hoge eisen aan functionaliteit, hygiëne en de prijs. Duravit brengt nu één sanitair programma dat al deze eisen maximaal weet af te dekken, zou een enorm vereenvoudiging in het planningsproces betekenen.

 

Duravit DuraStyle wastafeloplossingen nu ook voor de medische en verzorgingssector DuraStyle Med (zonder overloop, met kraanbank) en de rolstoelgeschikte DuraStyle Vital (met overloop, met kraanbank) en DuraStyle Vital Med (zonder overloop, met kraanbank). Daarbij past uitstekend het comfortabele wand wc DuraStyle Vital Rimless. Zonder spoelrand dus extra hygiënisch.

Duravit Durastyle wandcloset Sensowash onderdouche

 
 
 
  
Een totaalprogramma voor elk toepassingsgebied. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: hotelbedrijf, horeca, woningbouw, bedrijfs- en kantoor gebouwen. Maar ook in de levensloopbestendige badkamer is deze stijlvolle Duravit serie goed toepasbaar.
 

Nieuwe keramiek modellen

  • Medische wastafels in verschillende dieptes zonder overloop
  • Vital wastafel met en zonder overloop
  • Wandbidet met Durafix bevestiging
  • Wandcloset nu in alle comfort klassen van standaard tot luxe met Sensowash en Duravit Rimless

 


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws