DRL AURORA TOUCH ENERGIEZUINIGE ELEKTRISCHE VERWARMING IN DE BADKAMER

De E-Comfort Aurora Touch

DRL Aurora Touch Visio verwarmingMet een nieuwe serie van E-Comfort Fan Heaters voor de badkamer, waaronder de E-Comfort Aurora Touch, heeft DRL Products het assortiment van elektrische verwarmingselementen voor de badkamer uitgebreid. De leverancier van designradiatoren, voor zowel cv alsook elektrische varianten, introduceert een energiezuinige elektrische Fan Heater waarmee kou in de badkamer tot het verleden behoort. Met zijn chique verschijning zorgt de Aurora Touch niet alleen voor een warme toevoeging in het badkamerinterieur maar ook voor een luxueuze.

 

Warmte in de badkamer

Het komt in veel badkamers voor dat bij het gebruik in de ochtend de badruimte nog steeds koud is omdat de cv-installatie pas net is opgestart. Douchen of wassen bij de wastafel is daarmee vaak een onaangename bezigheid die door de installatie van een elektrische Fan Heater snel en gemakkelijk kan worden opgelost. Met zijn fluisterstille ventilator blaast de Aurora Touch warmte de ruimte in en zorgt voor een behaaglijke omgeving waar u op uw gemak wakker kunt worden. Wilt u in de ochtend al binnenstappen in een warme badkamer dan biedt de klokthermostaat daar alle mogelijkheden toe middels een dag- en een weekprogramma. Andere moderne toevoegingen zijn de open raamsensor en de energiebesparende bewegingssensor. Wordt er in 10 minuten tijd geen beweging gedetecteerd, dan wordt vanzelf de Comfort modus ingeschakeld. Bij het detecteren van tocht door een open raam of deur schakelt de Fan Heater zichzelf naar de vorstvrij houden stand.

DRL Aurora Touch Visio badkamerverwarming
 

Design

De Aurora Touch is niet alleen een praktische E-Comfort Fan Heater die geluidsarm zijn warmte verspreidt maar ook modern vormgegeven. Met zijn tiptoetsen is een gemakkelijke bediening verzekerd en met de perfect gevormde handdoekbeugel is iedere handdoek voor te verwarmen. De uitvoering met een spiegel aan de voorzijde maakt het combineren van verschillende badkamerfuncties mogelijk. Een eenvoudig bevestiging in combinatie met een stopcontact zorgt voor een gemakkelijke montage. Genieten van een warme badkamer is dan ook, met de E-Comfort Aurora Touch, snel en eenvoudig te realiseren.

 

Specificaties

Het formaat van de Aurora Touch is 29,5 x 49 x 11 cm. De warmte-afgifte is in te stellen op 1000 of 1800 Watt. De DRL E-Comfort Aurora Touch is beschikbaar in een witte uitvoering met een grijze handdoekbeugel. Of als variant de Touch Visio met spiegel.

 


Gepubliceerd in: CV en radiatoren