DRIE NIEUWE TEGEL SERIES VAN ATLAS CONCORDE

Atlas Concorde

Atlas Concorde DwellAtlas Concorde vernieuwd en breidt de tegelcollectie permanent uit met zeer toepasbare maar nog steeds tot de verbeelding sprekende wand- en vloertegels. Als voorbeeld onderstaand enkele recent geïntroduceerde tegelcollectie van Atlas Concorde die deze vernieuwingsdrang met aansprekende tegels exact visualiseren. Kijk maar eens naar de nieuwste collecties: Dwell met een betonlook, Etic Pro met een houtlook en 3D Wall design met een speels reliëf.

 

Atlas Concorde Dwell

De Dwell collectie kleedt elke moderne badkamer, ook sanitaire ruimtes in restaurants en winkels. De basis voor de Dwell vloertegels van Atlas Concorde is te vinden in beton dat met een lichte borsteling bewerkt en met hars verzegeld is. Het genereert een kwalitatief tegeloppervlak dat grote gelijkenis heeft met handgemaakt en in veel interieur situaties een decorelement van betekenis kan zijn. Fraai te combineren met de exclusieve, karaktervolle wandtegels in een reeks bijzondere kleuren waaronder turquoise en roesttinten. De wand- en vloertegels harmoniëren in een prachtig contrast. De Dwell collectie decoreert niet alleen de moderne badkamer op en top maar ook sanitaire ruimtes in restaurants en winkels. Kleuren en maten Dwell vloertegels: off white, pearl, grijs, greige, brown leather, smoke. Maten: 75x150, 75x75, 45x90, 120x120, 60x60, 30x60 cm. Mat gerectificeerd of honed gerectificeerd. Kleuren Dwell wandtegels: off white, greige, brown leather, roest, ijs, zilver, turquoise, off white, greige en roest, ook in reliëf. Afwerking: glans. Maten: 50x110 en 40x80 cm.

Atlas Concorde 3D wall tegels
 

Atlas Concorde 3D Wall Design

Hoe bijzonder kan het zijn? Diamantvormen, golven, geometrische patronen. In totaal zeven structuursoorten telt de 3D Wall Design serie van Atlas Concorde. Zo breng je vernieuwing tot stand. Prachtig reliëf, verrassende vormen, neutrale kleuren. Voor een badkamer die indruk maakt. Al helemaal wanneer de 3D Wall Design tegels gecombineerd worden met de Etic Pro houtlook vloertegels. Een contrast dat je bijblijft. Ook zeer geschikt voor commerciële ruimten. De tegels van Atlas Concorde 3D Wall Design zijn leverbaar in wit, beige of zwart. Formaat: 40x80 en 50x110 cm , plus speciale stukken voor een optimaal legresultaat.

Atlas Concorde Etic Pro
 

De houtlook van Etic Pro

Dit is de uitdaging: bekijk een met Atlas Concorde Etic Pro tegels gelegde vloer. Vraag een onbevooroordeelde consument wat hij ziet. Tien tegen een dat het antwoord is: hout. Alles wat hout zo mooi maakt is er, onregelmatigheden, noesten, de levendige tekening. Maar dan in de watervaste en duurzame uitvoering die zo kenmerkend is voor Atlas Concorde. Het is elegant, verfijnd en modern. Terecht spreken we van Etic Pro keramisch parket. De Etic Pro tegels zijn verkrijgbaar in 25x150 cm, 22,5x90 cm, 15x90 cm, 30x120 cm en 60x60 cm. De laatste twee zijn 20 mm dik en buitengewoon geschikt voor buiten: vorstbestendig en antislip. Etic Pro is er in vier designs en kleuren: noten hickory, Venetiaans eiken, antiek eiken en eucalyptus gerookt.

 


Gepubliceerd in: Wand- en vloertegels