DORNBRACHT SUPERNOVA UITGEBREIDT MET NIEUWE EENGREEPSMENGKRAAN

Dornbracht Supernova

Dornbracht Supernova wastafelmengkraanDornbracht breidt de prachtige Supernova-serie uit met een geheel nieuwe kraan. Deze eengreeps wastafelmengraan maakt Dornbracht Supernova helemaal compleet. De kenmerkende elegante lijnen maken de kraan een geweldige toevoeging aan ieder badkamerinterieur. In 2009 bracht Dornbracht Supernova op de markt: een uitgebreide lijn van meer dan 60 producten voor in de badkamer, met opvallend polygonale vormgeving. De vele vlakken die in de serie gebruikt worden, weerkaatsen het licht op verrassende manieren, waardoor de badkamer een frisse en ruimtelijke uitstraling krijgt.

 

Dornbracht: kwaliteit altijd voorop

Het merk Dornbracht staat internationaal goed aangeschreven. Dit Duitse familiebedrijf, een zusterbedrijf van het eveneens hoog aangeschreven Alape, produceert voornamelijk kranen en bijbehorende accessoires – zowel voor in de badkamer als in de keuken. Het valt vooral op door middel van zeer extravagante ontwerpen, waarmee het bedrijf dan ook regelmatig in de prijzen valt. De onderneming levert hoge kwaliteit kranen, en investeert veel in duurzaamheid. Technologische vooruitstrevendheid kenmerkt dan ook de kranen en accessoires van Dornbracht, die niet misstaan in de meest luxe badkamers en keukens.
 
Dornbracht SupernovaDe kranen zijn populair bij particulieren, maar ook bij het hogere segment in de hotelindustrie. Op innovatieve wijze, en met behulp van opmerkelijke design en technologische vernuftigheid brengen zij de kraan van de toekomst nu al in jouw badkamer of keuken.

 

De kraan van Supernova. Meer comfort, dezelfde elegante vormen

De nieuwe kraan in de Dornbracht Supernova-serie valt op vanwege het sprekende ontwerp, maar ook vanwege het hoge bedieningscomfort. De hendel is op slimme wijze aan de zijkant geplaatst, wat het extravagante design ten goede komt en de eengreepskraan bovendien makkelijk te gebruiken maakt. De kraan is zowel te verkrijgen in een uitvoering met als zonder afvoergarnituur. De door Sieger Design ontworpen Supernova-serie voor Dornbracht is beloond met de “Good Design Award”, wat aangeeft dat het ontwerp en de functionaliteit staan voor een prachtige en hoge kwaliteit kraan.

 


Gepubliceerd in: Kranen nieuws