DE VOORDELEN VAN KERAMISCH PARKET TEN OPZICHTE VAN HOUT

Keramisch parket

Keramisch parketTijdens Cersaie 2015 lanceerde Novoceram Napami, een verzameling van houtstructuur keramische tegels. onderscheid is niet meer te maken tussen keramisch parket en natuurlijk hout. Maar als ze zo op elkaar lijken, waarom kiezen we dan voor de keramische imitatie van het natuurlijke materiaal in plaats van de echte? Wat zijn de voordelen van keramiek in vergelijking met natuurlijk hout? Sommige zijn vrij duidelijk, terwijl anderen zijn minder duidelijk maar niettemin van groot belang: laten we een aantal voordelen bekijken.

 

Het is waterdicht.

Dit betekent dat keramiek hout kan worden gebruikt op elke plaats in de directe en contact met water: keukens, badkamers, als een bekleding voor de douche gebieden, zelfs in de wellness centra en zwembaden! Mocht de vloer per ongeluk nat wordt als de wasmachine kapot gaat of ons huisdier beslist om een blijvende stempel te drukken, is dat geen probleem!

Keramische hout

Het is krasvast

Anders dan natuurlijk hout, dat een materiaal is dat de neiging heeft om gemakkelijk te beschadigen door hoge hakken, verschuiven of laten vallen van voorwerpen. Porcellanato is zeer bestand tegen slijtage en krassen in vergelijk met andere soorten vloerbedekking.

 

Bestand tegen vervuiling.

Ongeacht de soort keramisch parket, een vlek blijft alleen op het oppervlak van de tegels en ze kunnen gemakkelijk worden verwijderd, zelfs nadat ze volledig zijn opgedroogd. Geen angst keramiek houten vloeren te gebruiken, hetzij in de keuken of achter de kookplaat. Elke vlek zal gemakkelijk worden verwijderd met behulp van slechts een natte spons.

Novoceram Napami

Het is hitte bestendig

Keramische hout is perfect bestand tegen vuur, het is niet brandbaar. Er is geen risico dat het oppervlak verkleurd door contact met hete voorwerpen zoals vuur of brandende sintels; het zal geen gas of giftige stof na blootstelling aan de vlammen vrijgeven.

 

Keramische hout is volledig vorstbestendig

Het kan buiten dan ook worden gebruikt! Zorg ervoor dat u het juiste product heeft gekozen voor uw toepassing in termen van de dikte en de afwerking van het oppervlak. Zeker is dat langdurige blootstelling aan de zon het oppervlak niet zal beschadigen, noch vervaagt de kleur of veranderd het oppervlak.

 

Geen extra behandeling nodig.

Een houten effect porcellanato vloertegel heeft geen lak, was, olie of iets anders nodig. Het hoeft niet te worden gepolijst of andere behandelingen na de verwerking!

 


Gepubliceerd in: Wand- en vloertegels