DE NIEUWE VASCO ARCHE BAD DESIGNRADIATOR

Badkamerradiator Vasco Arche Bad

Vasco arche-bad design radiator

De internationale sanitair beurzen bevestigen de trend dat warmte in huis meer dan ooit een kwestie van ‘beleving’ is. Comfort wordt gelinkt aan energiezuinigheid én aan oogstrelende vormgeving en design. Zeker in de badkamer, waar je niet alleen warmte, maar ook een wellness wil ervaren. Designer Wim Segers van Vasco blaast met de Arche Bad designradiator het destijds succesvolle ‘Arche’ design nieuw leven in.

 

Vasco geeft de nieuwe ‘Arche Bad’ een innovatieve twist. De Vasco Arche Bad designradiator is wat we noemen een laddermodel, de extra ruimte tussen de buizen zorgt voor een licht en ruimtelijk effect in de badkamer. De Arche bad radiator heeft geen vaste handdoekbeugel, maar op twee plaatsen een uitsparing waar de handdoek gemakkelijk en snel droogt. Het ontwerp zorgt voor een strakke aanblik en brengt rust in de badkamer en zorgt voor een tijdloze uitstraling.

Vasco arche bad

Vasco kleuren

Praktisch gezien is de radiator dankzij de elektrostatische dompellak jarenlang beschermd tegen roest, en door de extra stevige bevestiging hangt hij letterlijk ‘muurvast’. De Arche Bad is ontwikkeld voor elk nieuwbouw- en renovatieproject, de radiator kan tevens in combinatie met lage temperatuursystemen worden geïnstalleerd. Met andere woorden, minimalisme bij een maximale duurzaamheid en effectiviteit, de Vasco Arche bad designradiator is verkrijgbaar in een groot scala van klassieke en trendy kleuren.

 

Het van nature zware materiaal metaal krijgt bij deze radiator een onbevattelijke ‘lichtheid’. Het ‘Arche’ design van stalen kolomradiatoren uit één stuk werd in het verleden al bekroond met tal van internationale en nationale awards, waaronder het Henry van de Velde label en de reddot, Design Plus Award.

De Vasco Arche Bad is verkrijgbaar met een vermogen vanaf 1197 Watt en in 3 breedtes (500-600-700 mm) en 3 hoogtes (870-1470-1870 mm).


Gepubliceerd in: CV en radiatoren