DE NIEUWE LIJN ELEKTRISCHE RADIATOREN VAN DRL

DRL E-Comfort radiatoren

DRL elektrische radiatorenDRL Products heeft een geheel nieuwe serie elektrische radiatoren ontworpen: de DRL E-Comfort. Deze radiatoren zijn als onderdeel van de van de Klima-serie zeer energiebesparend en comfortabel in gebruik. De verwarmingselementen werken met fotovoltaïsche cellen, en zijn voorzien van een revolutionair duaal afgiftesysteem, dat zowel via straling als via convectie warmte aan de ruimte afgeeft. Dit systeem houdt op dynamische manier rekening met hoeveel warmte nodig is, en laat het verbruik dientengevolge automatisch stijgen en dalen.

 

Een innovatieve en uiterst zuinige radiator

De slimme ingebouwde thermostaat van de nieuwe elektrische radiatoren van DRL werkt met een weekklok, en houdt het energieverbruik steeds zo laag mogelijk, en het comfort zo hoog mogelijk. De verschillende standen (‘comfort’, ‘economisch’, ‘vorstbeveiliging’) zorgen altijd voor een optimale verhouding tussen verbruik, warmteafgifte en gebruikersgemak. De nieuwe elektrische radiatoren van DRL zijn bovendien uitgerust met een bewegingssensor, zodat precies de ruimte waar u bent verwarmd wordt. Ook openstaande ramen kunnen gedetecteerd worden. Zo staat de DRL E-Comfort nooit te loeien terwijl er niemand in huis is, of terwijl er ramen of deuren open staan, en is het een geschikte keuze voor huizen met een kleine warmtebehoefte die streven naar een energie-neutrale woning.

 

Uitgebreide functies van de DRL E-Comfort

De nieuwe elektrische radiatoren van DRL E-zijn voorzien van een duaal afgiftesysteem, met een digitale thermostaat die de temperatuur tot op 0.1 graden kan regelen. De thermostaat heeft een weekfunctie, een look functie, en geeft het energieverbruik per dag of week aan.

De DRL E-Comfort Klima-serie is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, en leverbaar in 750, 1.000, 1.500 en 2.000W afgifte. De hoogte van de radiator is 504mm; afhankelijk van het precieze model is de breedte van het radiatorblok 675, 790, 1.010 of 1.240mm. Allen zijn voorzien van 1P24 protectie, zijn dubbel geïsoleerd en er is geen randaarde nodig.

 


Gepubliceerd in: CV en radiatoren