DE KLUDI ZENTA EN BALANCE IN WIT VOOR DE STRAKKE BADKAMER

KLUDI FIZZ

Kludi Fizz witte badcombinatieDe witte armaturen in de series KLUDI ZENTA White en KLUDI BALANCE White bieden al enige tijd nieuwe mogelijkheden voor in de badkamer. Nu komt deze trend ook voor de douche beschikbaar. Mengkraan, doucheset, maar ook details als glijstang of aansluitbocht een compleet ensemble is vanaf nu beschikbaar in het helderste wit. De KLUDI FIZZ is in het wit te verkrijgen als losse 1 of 3S handdouche, 1 of 3S badset en als 1 of 3S doucheset 900 mm.

 

Reeds in chroom waren de armaturencollecties De KLUDI BALANCE en de doucheserie KLUDI FIZZ waren reeds in chroom verkrijgbaar en een perfecte combinatie van vorm en kleur. Met de witte uitvoering van de FIZZ krijgt nu ook KLUDI BALANCE White serie een gelijkwaardige partner.
 
Kludi Fizz witte douchecombinatie

KLUDI ZENTA

Het spel met kleur en vorm. De KLUDI ZENTA serie staat voor gereduceerd, rechtlijnig en actueel design. KLUDI ZENTA White in puur wit is met een opvallend armatuur de ideale partner voor een spectaculair badkamerontwerp. De KLUDI ZENTA White - eveneens in contrastrijke whitelook en inclusief bij de kleur passende details zoals doucheslang, glijstang en wandaansluitbocht - voegt nieuwe dimensies toe aan de inrichtingsmogelijkheden van uw badkamer. Wow-effect gegarandeerd!

 

In tegenstelling tot de combinatie van chroom met wit bij de KLUDI ZENTA, hebben zowel de KLUDI FEZ als de KLUDI ZENTA nu ook glijstangsets in volledig wit met slechts enkele chroom accenten. Ook de doucheslang (125 mm of 160 mm) is uitgevoerd in wit met een chroom accent. De KLUDI ZENTA in deze witte versie is te verkrijgen als losse 3S handdouche, 1 badset en als 3S doucheset 900 mm. Uiteraard zijn ook diverse aansluitbochten in het wit te verkrijgen.

 


Gepubliceerd in: Kranen nieuws