DE GROENE RADIATOR VAN VASCO BRENG KLEUR IN DE BADKAMER

"Groene" verwarming bij Vasco

Vasco designradiator lichtgroenMint, Forest en Moss zijn de nieuwe groene kleuren die Vasco introduceert voor haar radiatoren. Het ligt wellicht niet zo voor de hand om juist zo’n duurzaam product als een designradiator die jarenlang moet mee gaan, uit te voeren in een kleur. Maar durf te kiezen en zie dat een gekleurde radiator juist op een hele subtiele wijze een mooi accent zet in de ruimte. Groen is een bijzondere kleur die zich gemakkelijk laat combineren met houten vloeren, witte gestucte wanden, beton, of ander grijze natuurstenen.

 

Verschillende Vasco designradiatoren

Alu Zen een aluminium radiator in forest green. Een designradiator die is geïnspireerd door de elegantie en de rust van natuurlijke rondingen. De vormgeving wordt versterkt door de bijhorende accessoires van Vasco.

Vasco designradiator donkergroen
 
Cocos Plus een handdoekradiator in mint green. Een speelse ronde buizenrij waar de handdoek in één beweging overheen geschoven wordt geschoven. De extreem hoge verwarmingscapaciteit brengt elke ruimte direct op temperatuur.

Vasco designradiator groen
 
Veronica staalradiator in Moss green. Iets feller dan de mint en forest green maar erg warm. Deze warmtebron puur sang verwarmt binnen de kortste iedere ruimte. Mooie afgeronde buizen staan borg voor optimale prestaties. In combinatie met de juiste accessoires is deze radiator ideaal voor de badkamer.

 


Gepubliceerd in: CV en radiatoren