DAMIXA DE KEUKENKRAAN DIE PAST IN ELKE KEUKEN

Keukenkranen

Damixa keukenkraanWist u dat het meest gebruikte item in de keuken de kraan is. Vaak denkt u bij de aanschaf van de kraan niet aan de verschillende gebruiksmomenten. Damixa biedt uitkomst!

'Een kraan is een kraan, er moet water uitkomen.' Dat horen we vaak maar er zijn zoveel verschillende momenten dat deze gebruikt wordt in de keuken. De designers van Damixa houden tijdens het ontwerpen met de verschillende gebruikers rekening. Het is belangrijk dat de kraan naast mooi vooral functioneel is ofwel 'When design makes sense'.

 

Groente wassen

Een fervente kok wil graag zijn groente, fruit en pasta afspoelen onder de kraan Dat kan met een kraan die een sproei-functie heeft. De series Osier, Eris, Rowan en Space van Damixa bieden naast een perlatorstraal ook een doucheoptie.

 

Damixa keukenkranen

 

De vaat afspoelen

Wil uw klant de vaat afspoelen dan kan dat gemakkelijk met de Damixa 'pull out' kranen. Door de uitrekbare vaatdouche is dit kinderspel. Selecteert u hiervoor Rowan of Space.

 

Een slokje water drinken met gemak

Wie kent dat niet, de behoefte even snel een slokje water te drinken uit de kraan. De modellen van Slate en Osier met de L-vormige uitloop maken het gemakkelijk. Het uiteinde van de uitloop met de perlator kan 360 graden draaien. Gemakkelijk om snel een slokje te drinken maar ook om de bak rondom uit te spoelen!

 

Emmer of soeppan vullen

Even een emmer vullen of lekker een grote pan soep maken. Een hoge uitloop op de kraan is dan een absolute must. Damixa biedt hierin een ruime keus van de traditionele 0-uitloop tot aan de strakke L-uitloop voor de moderne keuken. Met meer dan 24 modellen is er voor iedere keuken wel een passend model te vinden.

 

Damixa onderdelen

Een kraan ontwerpen is niet eenvoudig, de keukenkraan moet matchen met het interieur en tegelijkertijd optimaal functioneren in het dagelijks gebruik. Damixa maakt gebruik van standaard onderdelen wat onderhoud gemakkelijk maakt. Waterbesparing en temperatuurbegrenzer zijn op vele modellen standaard. Tot in het kleinste detail denkt men aan gebruiksgemak: met één vingerbeweging maakt men de rub-clean perlator kalkvrij.

 

Collectie

De Damixa collectie omvat naast keukenkranen ook kranen voor de badkamer.

 


Gepubliceerd in: Kranen nieuws