DAMIXA A-PEX DOUCHESYSTEEM VOOR ELKE BADKAMER

Damixa A-Pex

Damixa A-Pex douchesysteemHet Deense Damixa staat bekend om zijn design met focus op details. Ook met het nieuwe douchesysteem uit de A-Pex serie wordt deze lijn moeiteloos door getrokken. In alle elementen van dit nieuwe systeem is bewust de strakke uitstraling doorgevoerd, van de smalle douchekop tot de elegante hendels en vlakke rozetten.

 

Verrassende functies

De prijswinnende A-Pex serie van Damixa is opvallend en biedt vele verassende functies, net als je van een prijswinnaar mag verwachten. De douchekop is slechts 40mm breed, waardoor het op het eerste oog misschien niet comfortabel lijkt, maar met zijn toch verrassend brede straal zorgt het zonder twijfel voor veel douchecomfort. Bovendien kan de handdouche dankzij nieuwe innovaties tegelijkertijd met de hoofddouche worden gebruikt. Kenmerkend aan de nieuwe A-Pex serie is het klassieke en tijdloze design met een comfortabele handdouche met een douchekop van chroom en een zwart metalen handvat en een draaibare hoofddouche. Zowel de handdouche als de hoofddouche heeft een douchekop met een elegante klokvormige kop.

 

Elegant, stoer en een krachtige straal

Zelfs de douchestang is aangepast aan het stoere maar toch elegante design van de A-Pex serie. De stang is strak, minimalistisch en gemaakt van zwart rubber, met vlakke rozetten en een naadloze overgang naar de thermostaatkraan. Bovendien is het douchesysteem uitgerust met een rub-clean functie, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is.

 


Gepubliceerd in: Douche nieuws, Kranen nieuws