DALLMER DOUCHEGOTEN CERAFLOOR PURE EN CERAWALL PURE

Douchegoten Dallmer CeraFloor Pure en CeraWall Pure

Dallmer CeraFloor Pure douchegootModern design en een gemakkelijke reiniging, Dallmer presenteert de nieuwe "Pure" douchegoot. Sanitair fabrikant Dallmer heeft de moderne CeraFloor Pure en CeraWall Pure douchegoten ontwikkeld om betegelde douchevloeren probleemloos en stijlvol te voorzien van een solide afvoersysteem met voldoende afvoercapaciteit. De douchegoot geeft een strakke maar zeer functionele vormgeving mee aan de badkamer of doucheruimte en is tevens vriendelijk voor het budget. De bekende Dallmer kwaliteit en betrouwbaarheid maken de Pure douchegoot, zowel bij het plaatsen in de vloer alsook tegen de muur, een winnaar. Zij werden voor het eerst geïntroduceerd op de ISH 2017 in Frankfurt.
 
Dallmer CeraFloor Pure

Dallmer maakt Pure gewoon lichtgewicht

CeraFloor Pure en CeraWall Pure zijn gegoten uit 1,5 mm dik roestvrijstaal, en dus lichter dan het premium "Select" assortiment douchegoten van de Duitse firma. Ze zijn echter gebaseerd op dezelfde technologie en maken ook onderdeel uit van de DallFlex afvoersysteem familie. Dit betekent dat er sprake is van één basis afvoersysteem genaamd Dallflex, waarop alle zeven verschillende Dallmer douchegoten kunnen worden aangesloten. Dit vereenvoudigt de installatie terwijl u een breed scala aan, zelfs later te kiezen, designopties creëert. Het DallFlex system is één basis afvoersysteem dat kan worden afgewerkt met zeven verschillende douchegoten: de CeraFloor modellen, Select en Pure, de CeraWall modellen Select, individual en Pure en de compacte douchegoten Zentrix en CeraNiveau. Dan zijn er verschillende kleuren en oppervlakken die meer dan 100 variaties - afhankelijk van de individuele smaak – mogelijk maken. Het oppervlak van de Pure douchekanalen bijvoorbeeld is mat geborsteld, waardoor het een tijdloze uitstraling meegeeft aan de badkamer of doucheruimte.
 
Dallmer CeraWall Pure douchegoten

CeraFloor Pure en CeraWall Pure zijn hygiënisch slim

De geïntegreerde sifon van de CeraFloor Pure en CeraWall Pure modellen zorgt voor betrouwbare waterverwijdering. Dankzij de volledig verwijderbare sifon zijn de douchegoten gemakkelijk schoon te maken en bijzonder hygiënisch. Millimeter precisie: De nieuwe Pure producten zijn gemakkelijk op maat in te korten zodat ze dankzij deze ‘verstelbare lengte’ een goede keuze zijn voor esthetische, afvoeren tussen bijvoorbeeld twee zijwanden in een nis. Afhankelijk van de variant, kunnen ze op vloer of direct tegen de muur worden geïnstalleerd. Dit zorgt voor veilige afwateringsoplossingen voor alle soorten van douchecabine- en inloopdouches. De douchegoot is standaard leverbaar in 900, 1000 en 1200 mm lengte. Extra intelligente productdetails, zoals de verfijnde positionering in alle horizontale richtingen, zorgen voor een perfecte afwerking in de douchevloer.

 

De oplossing voor moderne badkamers

Deze Dallmer douchegoten onderscheiden zich door hun moderne, hoekige vormgeving, budgetvriendelijke prijzen en makkelijke reiniging. De hoekige vormgeving ontstaat doordat de goten zijn uitgerust met een geïntegreerde helling die de waterafvoer optimaliseert en daarmee een veilige en betrouwbare drainage garandeert. De CeraWall Pure kan direct tegen de muur geïnstalleerd worden en biedt, samen met de CeraFloor Pure, een eenvoudige maar zeer stijlvolle oplossing voor de moderne badkamer.

 


Gepubliceerd in: Douche nieuws, Installatie materialen