COTTO D'ESTE SILVIS HOUTDECOR TEGELS

Cotto D'este Silvis

cotto-d'este-silvisIn het bos, onder de schaduw van de bomen verbergt de natuur een geheim. Het geheim van de kracht waarmee de natuur de tijd uitdaagt, maar ook van de passie waarmee hij zorgt voor het leven, in al zijn verscheidenheid en vormen. Met dezelfde kracht en passie verdedigt Cotto d'Este haar ideaal van schoonheid; Cotto D'este Silvis, de nieuwe porcellanato tegelserie geïnspireerd op een houtnerfpatroon. Cotto d'Este heeft gekozen voor vier unieke houtsoorten, elk met een eigen uitstraling en persoonlijkheid die, d.m.v. een levendig chromatische concept, invulling geven aan de hedendaagse trends. De rijkdom en de verscheidenheid van de houtnerven en de tactiele aard van het materiaal zijn hierbij kenmerkend voor deze collectie die aangeboden wordt in twee uitvoeringen:

 

Slivis Classic,

waarbij de finish herinnert aan hout behandeld met lijnolie, waarbij er kleine reflecties ontstaan als gevolg van geringe variaties in de diepte. Het effect is een elegante en verfijnde uitstraling met een perfect vlak oppervlak.

 

Silvis Country,

met een oppervlakte afwerking die doet denken aan ambachtelijke schaven. De verschillen in termen van ruwheid en de ongelijke textuur van de houtnerf simuleren een verouderingsproces dat, tezamen met de verschillen in kleurnuances, de rustieke en natuurlijke uitstraling versterken.
cotto-d'este-silvis-vloertegelsDe tegels uit de Cotto D'este Silvis collectie worden beschermd door een innovatief antibacteriële schild dat wordt aangebracht gedurende het productieproces en tot 99,9% van de oppervlaktebacteriën elimineert. Wanneer bacteriën in contact komt met het behandelde oppervlak, reageert de Microban technologie door het blokkeren van de stofwisseling van de bacteriën. Dit onderbreekt de levenscyclus van bacteriën, die niet meer kan groeien en daardoor niet kan overleven. Reinigings- en ontsmettingsmiddelen voorzien weliswaar in een onmiddellijke oplossing, maar één die slechts gedurende een korte periode actief is. Microban staat garant voor een duurzame oplossing en is 24 uur per dag actief tegen bacteriën gedurende de gehele levenscyclus van het product.


Gepubliceerd in: Wand- en vloertegels