CARRARA & MATTA DANUBE SOFTCLOSE TOILETZITTINGEN

De softclose closetzitting

Carrara & Matta softclose closetzitting

Met de Danube heeft Carrara & Matta een softclose closetzitting van verfijnd design en uitstekende kwaliteit in haar American In nova serie.

De American Innova serie bestaat uit zittingen gemaakt van een mix van houtmeel en thermohardende hars, wat resulteert in een sterk en duurzaam product. De American lnnova softclose zittingen worden op een milieu verantwoorde manier geproduceerd met 100% gerecycled hout en verf op waterbasis.

 

De wc bril krijgt zijn verfijnde design door de hoogglans afwerking, verdekte scharnieren en het moderne, gestylde ontwerp. Naast de vormgeving en het krachtige materiaal is de Danube toiletzitting ook beschikbaar met innovatieve functies als Silentium en het gepatenteerde STA-TITE bevestigingssysteem, zoals op de Carrara & Matta Danube Silentium STA-TITE.

Carrara en Matta toiletzittingen

Met het revolutionaire STA-TITE® bevestigingssysteem wordt aan de grootste klantwens tegemoet gekomen: geen loszittende WC brillen meer!

Het bevestigingssysteem bestaat uit een zelf centrerende bus waarmee de bevestigingsbouten in de toiletgaten strak en centraal worden bevestigd. Het onderste gedeelte van de STA-TITE-moer is zo ontworpen dat deze van de bovenste moer breekt als het juiste aandraai-moment is bereikt, zodat altijd de optimale hoeveelheid klemkracht wordt gegenereerd. De zitting zit vast en komt niet meer los tijdens gebruik, gegarandeerd! Geen klachten, geen herbevestiging of aandraaien meer nodig!

 

Met de verstelbare chrome Silentium®-scharnieren heeft de zitting de bekende 'Slow Close' functie. Deze sluit langzaam en rustig en slaat dus niet dicht. De Danube is ontworpen voor universele toiletpotten in commerciële en voor op het toilet bij u thuis

 


Gepubliceerd in: Accessoires