BUSCH INBOUWRADIO GESCHIKT VOOR DE BADKAMER

Busch radio

Busch radio in de badkamerToonaangevend. Een baanbrekend audiosysteem voor inbouwmontage dat functioneel en visueel overtuigt. Alle radiozenders ter wereld ontvangen via WLAN (WiFi), zonder ruis en storingen. De Busch-Radio Net is heel comfortabel en eigentijds te bedienen met smartphone of tablet en tevens te combineren met bijpassende inbouwluidsprekers, een perfecte oplossing voor de badkamer.

 

De Busch-Radio Net is ingesteld op comfort en kan voor muziek in het hele huis zorgen. Hij kan namelijk overal worden gemonteerd. En speelt zelfs op de computer, smartphone of tablet opgeslagen muziek af. De zenders kunnen met de internetdienst tunein.com naar eigen voorkeur worden gekozen. Hier vindt u alle gewenste muziekgenres, talen, plaatsen of besproken onderwerpen.

 

Een technisch trucje zorgt voor een zo veel mogelijke storingsvrije ontvangst. De internetstream blijft enkele seconden opgeslagen in het buffergeheugen van de Busch-Radio iNet en wordt met een vertraging afgespeeld. Kortom, meer mogelijkheden voor uw muziek.

 

De Busch-radio iNet kan ook met de lichtschakelaar of bewegingsschakelaar automatisch worden in- en uitgeschakeld. En met de geïntegreerde tijdschakelklok kunt u hem zelfs als wekker gebruiken. Of hij nu in de keuken, badkamer, slaapkamer of de fitnessruimte wordt gemonteerd: de compacte Busch-Radio iNet neemt geen ruimte in beslag. Optisch past hij zich aan iedere stijl aan. Bedieningselement en sokkel voor de luidspreker kunnen worden gecombineerd met vrijwel alle schakelaar-programma's van Busch-Jaeger.

Busch radio inbouw
 

Kleine radio, grote reikwijdte

De Busch-Radio iNet kan heel eigentijds en bijzonder comfortabel worden bediend hij kan met een smartphone of tablet heel eenvoudig ingeschakeld en bestuurd worden. Alle functies en instelmogelijkheden worden daarbij op het display van de mobiele eindapparatuur weergegeven. Ook kan de Busch-Radio iNet voor inbouwdoosmontage geheel naar wens worden uitgebreid met andere producten van Busch-Jaeger. Bijvoorbeeld met de Busch-AudioWorld inbouwluidsprekers voor inbouwradio's of het Busch-iDock-station.


Gepubliceerd in: Accessoires, Diversen