BURGBAD ASATTO BADMEUBEL IDEAAL VOOR DE KLEINERE BADKAMER

Burgbad Asatto.

Burgbad AsattoBurgbad Asatto is de perfecte interieuroplossing voor kleinere badkamers. De wastafels en meubels ogen rank en slank, bieden echter een uiterst ruim binnenoppervlak. De vormentaal is mooi decent – tijdloos, rechtlijnig design en vlakke fronten, zonder accentuerende grepen.

Burgbad Asatto badkamermeubel

Zelfs de keramische wastafel met haar decente materiaaldikte harmonieert in dit concert van zachte tonen en is leverbaar in drie maten 70, 90 en 120cm. Goed design is weinig design. De bescheiden esthetiek wordt geaccentueerd door geraffineerde details. Zo worden de laden van de wastafelonderkast geopend via een zijdelings aangebrachte greeplijst die op de hoek van de corpus is aangebracht. De hangkasten beschikken over een tip-on-mechanisme – even drukken en ‚”sesam open u”.

 

Het Burgbad Asatto badkamermeubel is verkrijgbaar in vier oppervlakvarianten. In wit hoogglans en in drie schitterende houtdecors, die een warm gevoel van natuurlijkheid in de badkamer verspreiden. Kies uit Eiken decor naturel, Eiken decor zilvergrijs en Noten decor. Bijbehorende spiegels en een fraaie spiegelkast maken de Burgbad Asatto badkamermeubel serie compleet.

 


Gepubliceerd in: Nieuws over badkamermeubelen