BRUYNZEEL KRANEN VOOR BADKAMER EN DOUCHE

Bruynzeel kranen

Bruynzeel kranenStrakke vormen en ontworpen voor veelvuldig, dagelijks gebruik. Bruynzeel kranen zijn ergonomisch, functioneel en gebruiksvriendelijk. De bad- en douchemengkranen zijn uitgevoerd met een thermostatische regeling en zijn zowel als inbouw- en opbouwvariant verkrijgbaar. De thermostaatkranen zijn standaard voorzien van een tussenbegrenzing op 40ºC en kunnen maximaal worden ingesteld op 50ºC dit alles voor extra comfort en veiligheid.

 

Bruynzeel heeft ervoor gekozen om bij alle inbouwkranen met éénzelfde inbouwdeel te werken. Deze heeft een minimale inbouwdiepte van 82,5 mm en is daardoor geschikt voor inbouw in de meeste standaardsituaties. De kranen worden compleet in een doos geleverd met een in- en afbouwdeel. De afdekplaat is uitgevoerd in verchroomd messing en heeft een extra dun design.

Bruynzeel inbouwkranen
Bruynzeel heeft in haar ergonomische ontwerp ook rekening gehouden met duurzaamheid, zo wordt er minimaal gebruik gemaakt van kunststof onderdelen. Zowel de kraangrepen, douchekoppen, handdouches en wandhouders zijn uitgevoerd in verchroomd messing. Dit zorgt voor een hoger kwaliteitsgevoel en een langere levensduur. De waterbesparende en geïntegreerde mousseur bij de wastafel- en badmengkranen zorgen voor een gecontroleerde en krachtige waterstraal.

Het Bruynzeel kranen programma bestaat uit drie eigentijdse series, Kuna: strak en modern, Molo: klassiek voorzien van een moderne techniek en Bora: stoer en kubistisch. De vormgeving van de kranen past uiteraard ook uitstekend bij de Bruynzeel badkamermeubels.

Kortom met Bruynzeel kranen is het comfortabel baden en douchen!


Gepubliceerd in: Kranen nieuws