BRUYNZEEL CILO DOUCHECABINES EN DOUCHEWANDEN

Bruynzeel Cilo

Bruynzeel clioNieuw van Bruynzeel Sanitair: Cilo, een compleet assortiment douchewanden met een zeer gunstige prijs/kwaliteitverhouding en een exclusieve uitstraling. Met de uitgebreide mogelijkheden van de Bruynzeel Cilo geeft u stijl, comfort en functie aan de badkamer en heeft u altijd een oplossing voor de ruimte.

 

Het assortiment van Bruynzeel Sanitair heeft met Cilo een nieuwe budgetvriendelijke lijn van douchewanden waarmee u alle kanten op kan. Cilo is leverbaar als kwartronde cabine, vijfhoek cabine, draaideur, hoekinstap, badwand en schuifdeur. Bruynzeel heeft bijpassende douchebakken leverbaar voor alle varianten. Dat schept ongekende mogelijkheden om de badkamer op een stijlvolle en functionele wijze in te delen.

Bruynzeel clio douchecabine

 
De douchecabines bestaan uit 6 mm hardglazen panelen met glanzende aluminium profielen die geborsteld en gepolijst zijn. De Bruynzeel Cilo heeft stevige douchedeuren, de luxe vormgegeven scharnieren en handgrepen zijn van verchroomd metaal. De muur- en hoekprofielen zijn aan de binnenzijde voorzien van een afdekprofiel waarmee de schroefverbindingen weggewerkt worden. Cilo heeft hierdoor een strakke en exclusieve uitstraling en heeft een échte Bruynzeel kwaliteit.

 

Vorm en functie gaan bij Cilo hand in hand. Zoals gebruikelijk bij Bruynzeel. De draaideuren kunnen links- of rechtsdraaiend geplaatst worden en hebben een draaipunt onder en boven op het glas. De hoekinstap, kwartrond en schuifdeur zijn voorzien van een rollend paneel met een tandemroller aan de bovenzijde. De hoekinstap, kwartronde cabine en draaideur zijn verkrijgbaar in 80 cm en 90 cm breedte. Meer ruimte beschikbaar? Dan is de schuifdeur met een breedte van 120 cm een goede optie. Of de vijfhoek in 90 of 100 cm. Alle douchecabines van Cilo hebben een hoogte van 195 cm. Plaatsing van de Bruynzeel Cilo douchecabines is mogelijk op de bijpassende douchebak maar is ook direct op de tegelvloer te plaatsen. De Cilo draaideur en schuifdeur kunnen geïnstalleerd worden in een nis en kunnen in combinatie met de zijwand ook in een hoekopstelling toegepast worden. U ziet, met Bruynzeel Cilo heeft u alle mogelijkheden om comfort, stijl en functie in alle stijlen badkamers toe te passen.

 


Gepubliceerd in: Douche nieuws