BOSSINI EIKON ELEKTRONISCHE DIGITALE KRAAN BEDIENING VOOR BAD EN DOUCHE

Bossini Eikon

Bossini EikonHet elektronische-digitale systeem EIKON van Bossini vertegenwoordigt de nieuwste technische ontwikkelingen in de badkamer en de douche in het bijzonder. De totale controle over de temperatuur en het debiet van de watertoevoer, zorgt voor het plezier van een perfecte douche en een efficiënt gebruik van water en energie. Het minimalistische en in het oog springende design is intuïtieve en eenvoudig te gebruiken. Gemak, perfectie en het genot van genieten zijn enkele van de redenen voor het kiezen van de EIKON Touch Water Control-systeem.

 

Een simpele druk op de toetsen volstaat om het programma van de rituele handeling van de dagelijkse douche of het bad op te starten. Het Bossini EIKON systeem kan volledig naar uw wensen worden geconfigureerd om de gewenste watertoevoer en de exacte temperatuur te leveren volgens het vastgestelde programma. Tijdens het dagelijks gebruik wordt er minder water verbruikt en een innovatieve veiligheidsvoorziening beperkt de hogere temperatuur niveaus tot 46°. Het toetsenbord kan overal in de badkamer worden aangebracht, op uw favoriete plek naast de douche of aan de wand rondom het bad.

Bossini Eikon elektronische douchebediening
 

EIKON elektronische thermostatische mengkraan kan, afhankelijk van het model, tot 4 wateruitgangen aansturen en controleren. 1 bedienpaneel dus voor het ligbad, de stortdouche, de zijdouches en de hoofddouche bijvoorbeeld die ook nog overal te plaatsen is. Met een simpele aanraking de juiste waterstroom selecteren en de mogelijkheid om de instellingen op te slaan, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Via het toetsenbord kunt u ook de verlichtingsfuncties activeren. Lichten aan en uit, maar ook de activering van de chromotherapie en de daarbij behorende kleuren.


Gepubliceerd in: Kranen nieuws