BISAZZA NAVONE CEMENTTEGELS VOOR EEN STIJLVOLLE VLOER

Bisazza Navone

Bisazza Navone cementtegelsVan moderne geometrische ontwerpen naar klassieke motieven, de nieuwe decoratieve cementtegels Navone van Bisazza zijn trendy en volgen nieuwe wegen in het decoreren van het interieur. Met deze hedendaagse designcollectie, introduceert Bisazza een nieuwe lijn met een eigentijdse, verfijnde interpretatie van traditionele cementtegels. Deze soort van tegels werden doorgaans gebruikt in de paleizen en de herenhuizen van de adellijken en de bevoorrechte klassen in de jaren na 1850 en de vroege jaren 20ste eeuw. De uitgebreide collectie van “Contemporary Cement Tiles” is ontworpen om de decoratieve stijl van het verleden te communiceren en in het heden te presenteren door middel van expressieve artistieke taal die de creatieve geest van de ontwerper onthult, Paola Navone.

 

Volledig met de hand gemaakt en verkrijgbaar in twee formaten, als vierkant in 20x20cm of als zeshoekige tegel in 20x23cm, elke tegel is ongekend en uniek. Met de ongekende mogelijkheden van de collectie Navone wordt, samen met een rijk pallet aan kleuren, allure en persoonlijkheid toegevoegd aan ieder interieur. Ook de weelderige rijkdom die de hedendaagse en klassieke grafische motieven uitstralen getuigen van een gedurfde en moderne expressieve identiteit. Met de "Contemporary Cement Tiles" collectie combineert Bisazza de waard evan het ontwerp met de aantrekkingskracht van ambachtelijk vakmanschap. Met de nieuwe en ongekende Navone collectie breidt Bisazza haar interieurlijn, van zowel particuliere woningen alsook trendy openbare gelegenheden, uit in overeenstemming met de esthetische waarde van het merk.

Bisazza Navone tegels

decoratieve cementtegels

Een eclectische en zeer eigentijdse visie kenmerkt de door Paola Navone ontworpen collectie van cementegels. Voor de eerste keer zijn de decoratieve cementtegels toe te passen in een interieur met een moderne uitstraling. Dankzij de unieke koppeling van zeshoekige en vierkante geometrische vormen, die onvolmaakt of gestileerd zijn, ontstaat met iedere Navone tegel van Bisazza een vloerdecor met een gedurfde persoonlijkheid. De speelse decoratieve motieven zijn verkrijgbaar in een brede waaier van kleuren en unieke patronen die elkaar vrijelijk en toevallig ontmoeten bij het leggen van de vloertegels. Daarmee creëren ze een nieuwe blik op vrijwel iedere ondergrond en de sierlijke onregelmatigheid van de decors geeft een element van verrassing aan de tegelcollectie, het markeert hiermee een belangrijk keerpunt in het interieurdesign.
 

“Contemporary Cement Tiles” zijn het product van een convergentie tussen de creatieve geesten bij Bisazza en de kleurrijke, eclectische en spontane manier van denken van Paola Navone. Het nodigt uit om verschillende composities te proberen en de patronen en kleuren te mengen tot een groter geheel van cementtegels die het interieur versterken en het stijlvol aanvult.


Gepubliceerd in: Wand- en vloertegels