BETTELUX OVAL BADEN SPECIAAL VOOR KLEINE BADKAMERS

Bettelux Oval

BetteLux Oval Silhouette halfvrijstaand badEen ligbad in de badkamer geeft je de mogelijkheid om helemaal tot rust te komen. Echt genieten van een ligbad is lang niet voor iedereen weggelegd; zeker als je een vrij compacte badkamer hebt, is het bad soms moeilijk in te passen. Daar brengt Bettelux Oval verandering in, want deze moderne en comfortabele ligbaden zijn ook geschikt voor kleinere badkamers. De baden, zeer robuust uitgevoerd in titaniumstaal, kunnen zowel tegen een wand als in een hoek geplaatst worden. De opvallende designs maken de Oval een prima keuze voor iedere badkamer.

 

Minimalistisch, doch elegant

De Bettelux Oval ligbaden springen in het oog dankzij de strakke en moderne vormgeving. Desalniettemin zijn de baden zeer comfortabel: onder andere dankzij de dunne randen en de ronde hoeken hebben ze een vriendelijke uitstraling. Extra aantrekkelijk is dat geen van de drie modellen enige naden heeft: noch in de ombouw, noch aan de binnenzijde. Dat is niet alleen hygiënisch, maar ook esthetisch gezien aantrekkelijk. De glooiende vormen en ergonomische binnenzijde garanderen een hoog ligcomfort, met ook voldoende ruimte om het hoofd te ondersteunen. Op de brede rand kunnen bovendien gemakkelijk douche-accessoires geplaatst worden.
 
BetteLux Oval

Duurzaamheid staat voorop

In de huidige maatschappij hechten we met zijn allen steeds meer belang aan duurzaamheid. Bette is zich daarvan terdege bewust, en heeft met de Bettelux Oval een duurzaam en kwalitatief hoogstaand ligbad ontworpen. De emaillen laag, gemaakt van het speciale ‘Betteglazuur’, beschermt het titaniumstaal tegen krassen, deuken, en bacteriële beschadigingen. De warmtegeleiding van het materiaal is ideaal voor een lang en comfortabel warm ligbad, terwijl de glans en de structuur van het oppervlakte zorgen voor een overtuigende esthetische beleving.
 

Combineer de ligbaden met wastafels

Bette levert naast deze ligbaden ook wastafels, die qua design perfect aansluiten op de Bettelux Oval. Dezelfde vormen en materialen zie je terug in deze wasmeubels, die zowel als opbouw- als inbouwwaskommen geleverd kunnen worden. De wastafels zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes (60, 80 en 100cm) en zijn zo ontworpen dat water gemakkelijk naar de afvoer toeloopt. Als je hele badkamer in stijl wil inrichten, doe je dat dus met Bette.

 


Gepubliceerd in: Baden en whirlpools