BETTEFLOOR SIDE VLAKKE DOUCHEBAK

BetteFloor Side.

Bettefloor side douchebakVloergelijk hygiënisch douchen met de afvoer bij de rand.
Staal/emaille is als douchevloer huidvriendelijk, kras vast, schoon en stabiel: de vloergelijke douchevloeren BETTEFLOOR gebruiken deze eigenschappen van het materiaal en zorgen voor zones die een ontspannen lichaamsverzorging in de badkamer mogelijk maken. Tot nu toe was de gecentreerde afvoer kenmerkend voor deze douchevloeren. Nu verplaatst Bette de afvoer uit het midden naar de rand. De nieuwe BETTEFLOOR SIDE biedt zo een royaal, toegankelijk en voegvrij stavlak.

 

Douchevloer op vloerniveau

De basisgedachte van de BETTEFLOOR is de douche op vloerniveau met een gesloten grondvlak. Het concept is er als alternatief voor het betegelde douchegedeelte, dat door zijn voegen aanhechtingspunten voor bacteriën en kiemen kan bieden. Daarnaast de tand des tijds overleeft. Terwijl voegen vrijwel onvermijdelijk scheurtjes gaan vertonen en lelijk worden, behoudt de robuuste en onderhoudsarme BETTEFLOOR douchevloer haar vlekkeloze uiterlijk zoals op de eerste dag. Sinds haar marktintroductie ongeveer zes jaar geleden hebben oplossingen die gelijk met de vloer liggen, zoals BETTEFLOOR, een vaste plaats veroverd in de hoogwaardige badkamer - zowel in hotels als in de privébadkamer.

Bettefloor side

 

Door de rechte hoeken perfecte aansluiting met de tegels.

Zoals alle BETTEFLOOR-varianten heeft de nieuwe douchevloer de speciaal geproduceerde BETTE-hoeken met een nagenoeg rechte hoekvorm. Hierin verschillen ze van conventionele douchebakken, met ronde hoekradiussen tot 20 mm de vrije ruimte tussen douchebak en tegels moet met veel siliconen worden opgevuld - onderhoud intensieve voegen, die hygiënisch en optisch bedenkelijk zijn. Anders bij de BETTEFLOOR: de hoeken passen precies in het rechthoekige tegelrooster. Met een smalle siliconenvoeg sluit het douchevlak op de tegels aan en past ze perfect in het vloerbeeld. Dat wordt mogelijk dankzij een speciaal door Bette ontwikkeld, op laser gebaseerd snij- en lasproces. High-tech, handarbeid en grootste zorgvuldigheid scheppen een douchevloer, die optimaal wordt ingevoegd.

 


Gepubliceerd in: Douche nieuws