BETTE SILHOUETTE BIJZONDERE VRIJSTAANDE BADEN

Bette Silhouette

Bette Silhouette vrijstaande badenEen badkamer met een vrijstaand bad is een indelingsmogelijkheid die men in de ontwerpfase steeds vaker als optie ziet terugkomen. Een dergelijk bad is een echte eyecatcher, die zich thuis voelt in zowel een klassieke als moderne badkamer maar wel in ieder interieur hetzelfde, ruimtelijk gevoel creëert. Bij de liefhebbers van fraaie vormgeving is het vrijstaande bad Silhouette van de fabrikant Bette al langer bekend als een onderscheidend ontwerp van unieke kwaliteit door het gebruik van fijn staal en emaille.

Bette Silhouette
Deze serie is nu uitgebreid met baden die geschikt zijn om, als half-vrijstaand model, tegen een wand of in een hoek geplaatst te worden. Op deze manier is de elegantie van het vrijstaande bad ook toepasbaar in kleinere badkamers. Met de serie Silhouette onderstreept Bette zijn buitengewone vaardigheden en innovatieve leiderschap in bad objecten gemaakt van fijn staal waarden van de elegante Silhouette serie. Met het nobele BetteGlasur verkrijgt het bad niet alleen een afwerking die de huid streelt en de voelzintuigen op een aangename manier prikkelt maar die ook voldoet aan de hoogste eisen van hygiëne en gemakkelijke reiniging.
De Bette Silhouette serie is niet alleen een juweel in de badkamer, maar biedt ook grote voordelen tijdens de installatie. De complete unit kan snel en eenvoudig, na het voltooien van de badkamer, worden geplaatst en aangesloten.


Gepubliceerd in: Baden en whirlpools