BETTE BADEN, DOUCHEBAKKEN EN WASTAFELS IN MEER DAN 500 MODELLEN

Bette

Bette vrijstaande badenMet meer dan 500 modellen en afmetingen bieden de Bette baden, douchebakken en wastafels voor elk badkamerontwerp een duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Gemaakt van natuurlijk materiaal dus 100% recyclebaar. Stabiel, robuust, onverslijtbaar en hygiënisch met 30 jaar ambachtelijke garantie. Bette natuurlijk in de badkamer.

 

De bijzondere Bette Glasur® emaille laag is minimaal dun, flexibel, taai-sterk en zeer eenvoudig reinigbaar. Bette Glasur® toont edeler dan alle andere emaille oppervlakken.

 

Bette douchevloeren

 

Bette DOUCHEVLOEREN en DOUCHEBAKKEN worden vloergelijk toegepast. BETTEFLOOR en BETTESUPERVLAK zijn naast in wit en mat-wit, in 21 matte vloertegelkleuren leverbaar. In meer dan 40 afmetingen van vierkant 80 cm tot en met 180 x 100 cm in nagenoeg alle tussenmaten. Voor de minibadkamer heeft Bette de 28 cm diepe douchebakken.

 

 

Bette wastafels

 

Bette WASTAFELS zijn als opbouw, inbouw en vrij hangende uitvoering, met of zonder kraangat(en) leverbaar. Bette heeft ook vrijstaande kolom uitvoeringen. Standaard in vele sanitairkleuren verkrijgbaar zoals onder andere de glanskleuren wit of zwart maar ook mat-wit en de bekende 21 matte BETTEFLOOR kleuren.

 

Bette BADEN staan bekend om de vele modellen en haar omvangrijke keuze in afmetingen. Kleine baden, zitbaden en de unieke BETTEONE ligbaden ‘alsof je in een ligstoel ligt’. De vrijstaande baden uit de SILHOUETTE serie kennen verschillende designrichtingen. Ze zijn naadloos uit één stuk gevormd.

 

30 jaar ambachtelijke garantie

Wanneer de installatie van de Bette producten door een sanitair installateur is uitgevoerd dan geeft Bette een garantie van 30 jaar vanaf aankoopdatum.


Gepubliceerd in: Baden en whirlpools