BETTE BADEN, DOUCHEBAKEN EN WASTAFELS

Bette

Bette badenZeg edel stalen/emaille baden, douchebaken en wastafels en u zegt Bette. Het Duitse bedrijf benut als geen ander de mogelijkheden van deze materialen. Een vrijstaande stalen badkuip uit één stuk? Bette maakt de Silhouette.

 

Bette Silhouette

Stalen badkuipen uit een stuk, vrijstaande blikvangers in de badkamer. Bette is de eerste producent met het vernuft om dit voor elkaar te krijgen. Bette ontwikkelde ook baden voor wand- en hoekinbouw, voorzien van voegloos met de badkuip verbonden conisch verlopende ommanteling. Andere toepassing, zelfde elegantie. Bijzonder is dat de afvoergarnituren (M3-Viega) al in de fabriek kunnen worden voorgemonteerd. Bette Silhouette is daarom probleemloos en snel te plaatsen en aan te sluiten.

 

Bette wastafels

Bette one

Highline baden en Monolith wastafels De Bette One is de eerste serie waarin Bette bad, douchebak en wastafel in één design vangt. Bette One is enthousiast ontvangen en nu al toe aan zijn eerste uitbreiding: de Highlinebadmodellen. Bijzonder is de 280 mm hoge badrand die met zijn verheven elegantie het bad tot een vanzelfsprekend middelpunt maakt van de badkamer. De nieuwe wastafels van Bette One zijn er in enkele en dubbele uitvoering. De vrijstaande of wandgebonden Geberit Monolith kolomwastafels laten zien hoe vorm en functie ideaal kunnen samengaan.

 

Bette afvoergarnituur Plus 5Bette bad

Zelfde bad, 5 cm meer water Je moet er maar opkomen: een afvoer- en overloopgarnituur om de waterstand en daarmee het comfort te verhogen. Met de Plus 5 kan er tot 5 cm meer water in bad, voor extra comfort. Eenvoudige push/pull-functie. Geschikt voor een afvoerdiameter van 52 mm.

 

Bette Glazuur ®

De stalen baden, douches en wastafels van Bette zijn afgewerkt met Bette Glazuur®. Ingebrand bij 850 graden is het briljante oppervlak harder dan glas of graniet en eenvoudig schoon te maken.

 


Gepubliceerd in: Baden en whirlpools Gerelateerde artikelen: Bette, baden, vrijstaande baden, wastafels