BETAALBAAR DESIGN MET DE GROHE EUROSMART COSMOPOLITAN

Grohe Eurosmart Cosmopolitan

Grohe Eurosmart Cosmopolitan kranenHet GROHE assortiment voor de minimalistische badkamer en keuken in het Cosmopolitan segment wordt uitgebreid met de nieuwe serie Eurosmart Cosmopolitan. De nieuwe ééngreepsserie heeft een volledig programma voor badkamer en keuken en is tot in het uiterste minimalistisch vormgegeven.

 

Zowel in de badkamer als in de keuken is men op zoek naar comfort met een beetje design. Of het nu gaat om scheren, tandenpoetsen, haren wassen of handen wassen; gemak dient de mens. Zo heeft de Grohe Eurosmart Cosmopolitan een volledig geïntegreerde mousseur en is de ronde greep ergonomisch en eenvoudig bedienbaar. De ronde basis van de kraan is in lijn met de greep en zorgt voor een naadloze overgang naar de wastafel of het keukenblad. Het gestroomlijnde ontwerp is dus perfect in balans. De subtiele rondingen van de Eurosmart Cosmopolitan maken het minimalistische ontwerp bovendien heel levendig.

 

Grohe Eurosmart Cosmopolitan glijstangcombinatie

Met name voor toepassingen in projecten is de wastafelmengkraan ook leverbaar in een EcoJoy E-variant met een maximale doorstroming van slechts 5,4 l/min bij 3 bar voordruk.

GROHE QuickFix™

Snelle en eenvoudige montage

GROHE StarLight®g

Een langdurig glanzende chroomlaag

GROHE SilkMove®

Comfortabele en nauwkeurige bediening

Rainshower Next Generation nu ook met 10 cm handdouches

Het afgelopen jaar is de doucheserie Rainshower Next Generation geïntroduceerd met een drietal opvallend vormgegeven handdouches met een diameter van 145 mm. De Grohe douches Icon en en Solo hebben een doorsnede van 100 mm. Beide douches zijn met het straaltype Rain.

Eurosmart Cosmopolitan douche serie die uitsluitend in het chroom leverbaar wordt, bestaat uit twee handdouches, vier badsets en vier glijstangcombinaties.

 


Gepubliceerd in: Kranen nieuws