BERKER SCHAKELMATERIAAL DOOR DE RUIME KEUZE ALTIJD PASSEND IN HET INTERIEUR

Berker Q1 en Q3

Berker Q1 schakelmateriaal
Op het gebied van standaardschakel-materiaal hoeft u zich bij Berker by Hager niet te beperken. Drie designs en meerdere kleurkeuzes geven u de ruimte voor een persoonlijke invulling.

 

Standaardschakel materiaal mag ook mooi zijn: 5.1

Waarom zou u bij standaardschakel-materiaal concessies doen aan het design? Met Berker by Hager designlijn 5.1 beschikt u over een tijdloze lijn aan modulair schakelmateriaal, waarbij design en functionaliteit perfect met elkaar in harmonie zijn.

 

Zowel slagvast als krasvast

Designlijn 5.1 in matte uitvoering (polarwit, antraciet en alulook) is gemaakt van thermo-plast, een slagvast materiaal voor vele toe-passingsdoeleinden. In glanzende uitvoering (wit en polarwit) zijn de 5.1 onderdelen uit duroplast geproduceerd. Dit materiaal zorgt voor zeer hoge krasvastheid, een verhoogde oppervlakteglans, UV-bestendigheid, eenvoudige reinigingsmogelijkheid en verouderingsstabiliteit.

 

Bijzonder breed kleuraanbod, voor uiteenlopende interieurstijlen. Maar waarom zou u zich beperken? Voor iedereen die zich wil onderscheiden, biedt 5.1 alle mogelijkheden in wit, polarwit, alulook en antraciet. De S.1-schakelaars in polarwit, wit en antraciet hebben dezelfde prijs. Geen standaarddesign: Q.1 en Q.3 Sympathieke vorm met allround toepassingsbereik. Trends uit de actuele architectuur ziet u terug komen in de Q.1 en Q.3 designlijnen van Berker. Het Q.1 programma heeft afgeronde zachte vormen, zowel rondom de centraalstukken als om de afdekramen en wippen. Het Berker Q.3 design verschilt in de strakke lijnen en vormen aan de buitenkant van de afdekramen. Beide series hebben een onderscheidend design; u bepaalt uw voorkeur.

Berker Q3 schakelmateriaal
 

Breed assortiment, met innovatieve productoplossingen

Op de wand of in een kabelgoot; Berker Q.1 en Q.3 voelen zich overal thuis. Deze allround series hebben een veelvoud aan designelementen en innovatieve schakel elementen, zoals een beletteringsmogelijkheid. Met de Berker Q.1 en Q.3 meervoudige afdekramen zijn verticale of horizontale combinaties van vijf apparaten mogelijk. Tevens is het mogelijk om met een afdichtingsset diverse onderdelen spatwaterdicht te maken.

 

Denk zwart/wit - twee designs, twee kleuren

In een eigentijds interieur past een antraciet schakelaar vaak net zo goed of zelfs beter dan een witte. Aan u de keuze: Q.1 en Q.3 zijn leverbaar in polarwit en antraciet. Zo bepaalt uw smaak de ideale stijl voor uw interieur.

Voelbaar het verschil, de softtouch van de Berker Q.1 en Q.3 schakelmateriaal

Wie het unieke oppervlak van de Berker Q.1 en Q.3 aanraakt, voelt meteen het verschil: het aangenaam zachte materiaal met fluwelige touch maakt schakelen tot een nieuwe belevenis.

 

Eén budget, drie keuzes

Gaat uw voorkeur uit naar het design van S.1, Q.1 of Q.3? De keuze is geheel aan u. U richt uw huis naar eigen smaak in; uw budget hoeft daarvoor niet te veranderen. Berker by Hager maakt mooie designs toegankelijk.

 


Gepubliceerd in: Installatie materialen