BELEEF DE BADKAMER MET VILLEROY & BOCH O.NOVO

villeroy & Boch O.novo, verrassend anders

villeroy & boch o novoO.novo maakt het u gemakkelijk bij uw keuze! Want deze badkamercollectie is modern, bijzonder flexibel en hoogwaardig - bij een verrassend voordelige prijs. Voeg daarbij de grote diversiteit van verschillende producten, en uw creativiteit kent geen grenzen.

 

Voor elk wat wils

O.novo omvat een serie verschillende wastafelvarianten en fonteintjes. Asymmetrische wastafels en hoekoplossingen maken de collectie volmaakt.

 

V&B O.novo douchebakken

Met Villeroy & Boch O.novo kan iedereen een inrichting naar wens maken. De omvangrijke collectie biedt een bijna oneindige diversiteit van modellen - van verschillende wastafelvarianten, douchebakken en baden tot en met waterbesparende wc’s. Daarbij is het onmiskenbare designkenmerk de ovale vorm, die terugkomt in de gehele collectie. In combinatie met de meubelen van het programma Frame to Frame wordt zo moderne helderheid in uw badkamer geïntroduceerd.

De slipvaste O.novo douchebakken zijn leverbaar in de meest uiteenlopende uitvoeringen van acryl, staal of keramiek.
Villeroy Boch O Novo wastafel

V&B O.novo baden

De baden uit de collectie O.novo onderscheiden zich door hun moderne ingetogen vormgeving en nodigen met hun ergonomische vorm uit tot ontspannen. Ze zijn bijzonder duurzaam en overtuigen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kies tussen verschillende maten en maak van uw badkamer een heel persoonlijke plaats om even alleen te zijn.

 

Frame to Frame

De eenvoudig te reinigen draai- en schuifdeuren uit het programma Frame to Frame completeren de collectie. Met Frame to Frame is alles mogelijk: diversiteit in plaats van eentonigheid. Kleur in plaats van saaiheid. Heldere lijnen, moderne oppervlakken, greeploze frontelementen en doordachte details, die het badkamermeubel programma op-en-top karakteristiek maken. Het is de perfecte aanvulling op de keramische producten van O.novo en Omnia Architectura, waarmee op gevarieerde wijze kan worden gecombineerd. Frame to Frame biedt de kwaliteit die u van Villeroy & Boch bent gewend tegen een prijs die u zal verrassen.


Gepubliceerd in: Baden en whirlpools, Sanitair nieuws