BADKAMERTEGELS

Badkamertegels voor geweldige accenten

BadkamertegelsBadkamers zijn al lang geleden veranderd van een ruimte waar je slechts kort gebruik van maakte ten behoeve van de persoonlijke hygiëne, naar een verblijfsruimte die ontspanning biedt door wellness en het creëren van een aangenaam interieur. Hier zijn het badkamerontwerp en de gekozen badkamertegels, in combinatie met de wijze van betegelen, onlosmakelijk aan verbonden. Met de badkamer tegels wordt de inrichting immers van een bepaalde sfeer en uitstraling voorzien die past bij uw smaak. Bijvoorbeeld met gerectificeerde badkamer tegels in harde tinten zoals lichtgrijs, grijs, antraciet of zwart, al of niet in combinatie met bijvoorbeeld witte badkamertegels, ontstaat een strak en modern interieur. Maar bij het iets meer speels betegelen zoals diagonale lijnen of het gebruik van decortegels of mozaiek, nuanceert u het strakke effect van de badkamer tegels al weer enigszins. Voor het aangenaam ontspannen in dergelijke badkamers is het van belang dat u zich op uw gemak voelt en dat is dus enkel mogelijk in een ruimte die u aanspreekt en naar uw smaak is ingericht.

Wandtegels
 

Tegels voor grote en kleine badkamers

Of u nu een grote of een kleine badkamers zijn, de nieuwe badkamertegels dienen te harmoniseren met het badkamermeubel, het sanitair en de stijl van het ontwerp. Typische tegelkleuren die passen bij het ontwerpen voor kleine badkamers zijn felle kleuren. Pasteltinten of grijs, die met een reeks van kleine mozaïektegels in donkergrijs of paars bijzonder grote accenten zetten. Of de spiegeltegels die de kleine ruimte optisch vergroten en voor bijzondere licht en kijk effecten kunnen zorgen zijn weer populair. In een grotere badkamer helpen de donkere kleuren de ruimte te personaliseren en voor een gezellige sfeer te zorgen. Badkamer tegels in donkerpaars, blauw of zwart gecombineerd met een badkamermeubel met houtkleuren creëren een elegant interieur. Ook komen de donkere elementen goed tot hun recht wanneer deze als vlakbetegeling op een muur worden aangebracht al of niet in combinatie met mozaïeken of tegelstroken.

Vloertegels
 
 
 
 

Badkamer ontwerpen met een tegelplan

Het is dan ook van belang dat u inzicht krijgt in het eindresultaat voordat de eerste badkamertegels maar ook zijn aangebracht. Met de 3D badkamer ontwerpen van Sani-bouw, waar u ook nog eens in ‘rond’ kunt kijken, kunt u dit exact op voorhand beoordelen. Voor het bezien of de door u gewenste sfeer en uitstraling, en daarmee de totale ontspanningsbeleving, gerealiseerd wordt is het aanvragen van een gratis badkamerontwerp dan ook een prima geschikt. Hiermee ervaart u of het van u af laten glijden van de dagelijkse stress met een warm bad of een lange douche wordt versterkt door behaaglijkheid en een comfortabel gevoel. Met een prachtige, voor u passend tegelplan met detaillering en de bijpassende badkamer tegels, komt dit gevoel in ieder geval zichtbaar dichterbij.

 

Kijk hier voor meer informatie over:

 


Gepubliceerd in: Wand- en vloertegels