BADKAMERACCESSOIRES MET KUBISCHE VORMEN GEESA NELIO

Geesa Nelio

Geesa NelioGeesa heeft een nieuwe collectie badkameraccessoires uitgebracht: de Nelio. Neliö is een Fins woord, hetgeen ‘vierkant’ betekent.Vierkant is dan ook de vorm dat domineert in de wandbevestiging van deze nieuwe serie. De achterzijde is voorzien van mooie kubische lijnen, terwijl de eigenlijke accessoire juist alleen ronde vormen heeft.

 

Deze nieuwe Nelio collectie is gemaakt van mooi glanzend chroom, heeft een stoere uitstraling met een subtiele spanning en enige allure, maar is daarnaast uiterst smaakvol. Het geheel zorgt ervoor dat deze nieuwe serie in vrijwel geen enkele badkamerinrichting misstaat, van robuust en stoer tot elegant en sjiek.

Geesa Nelio toiletrolhouder

 

Nelio Accessory Pack

De gehele collectie bestaat uit 19 verschillende accessoires, zoals een toiletrolhouder, bekerhouder, basket, planchet, zeepschaal, zeepdispenser en haken. Daarnaast is de Nelio ook leuk om als cadeau te geven in de vorm van de Nelio Accessory Pack, met daarin 3 van de meest essentiële accessoires voor de badkamer en toilet: een toiletborstel, een toiletrolhouder en een haak. Geesa heeft deze nieuwe Nelio dusdanig ontworpen zodat het gemakkelijk te combineren is met hun andere series, zoals de Modern Art, Nexx en de Bloq, maar ook met de bestaande spiegelcollectie.

 
 
 

Prachtig Dutch Design

De Geesa Nelio serie is volledig ontwikkeld in Nederland, in Amersfoort om precies te zijn. Geesa toon met deze Nelop serie nog maar eens aan wat Dutch Design betekent. Prachtig zwaar verchroomd, gemakkelijk te monteren en eenvoudig te onderhouden.

 


Gepubliceerd in: Accessoires