BADKAMERACCESSOIRES MAKEN HET VERSCHIL IN DE BADKAMER

Duravit badkameraccessoires

Duravit Starck badkameraccessoiresKleine veranderingen kunnen een groot effect teweeg brengen. Accessoires completeren het totaalbeeld van een badkamer en zorgen voor een persoonlijk accent.
 

Duravit Starck

Wie op hoogwaardige badkameraccessoires inzet, verhoogt de totale waarde van de ruimte. Qua design afgestemd op de Starck series en qua materiaal op de badkamerkranen, zorgt het Starck accessoire programma voor een sfeervol ingerichte badkamer. Terug naar de essentie van de basis met de vormgeving van de accessoires. De haakjes lijken op spijkers die in de wand zijn geslagen. Glashouders, handdoekhouders en zeepschaaltjes in chroom worden op deze manier onconventioneel bevestigd.

 

Karree

Door het spannende samenspel van chroom, glas, en de puristische vorm, laten de accessoires uit de serie Karree zich flexibel toepassen. Zeepschaaltje, tandenborstelbeker of glazen planchet, het contract van het vierkant brengt dynamiek in de badkamer. De combinatie met kleurige badkamerspulletjes zoals zeep of handdoeken, creëert blikvangers en zo ontstaat een mooi kleurconcept.

Duravit L-Cube badkameraccessoires
 
Naast de praktische badhulpjes loont het zich ook om te investeren in decoratie. Of het nu handdoeken, korven of kaarsen zijn, kleine decoratie artikelen stimuleren onze stemming en veranderen de badkamer in ons eigen persoonlijke gezellige relaxoord.
 

Duravit L-Cube

De wandboards uit de serie Duravit L-Cube bieden individuele opbergruimte voor decoratie of kleine spulletjes. Deze kunnen zowel horizontaal alsook verticaal worden bevestigd en bieden zo de ideale opbergmogelijkheid.


Gepubliceerd in: Accessoires