BADEN OP MAAT MET DE BETTE STARLET

BetteStarlet

Bette maatwerk badenStel: u moet een badkamer inrichten van 183 cm breed. Het liefst plaatst u een bad over de volle breedte. Dat oogt strak en perfect afgewerkt, zonder vulranden. Maar waar vindt u een bad met precies die afmetingen? Bij Bette dus. Want staal/emaille specialist Bette produceert ligbaden en douches op de millimeter nauwkeurig naar wens. Standaard is iets van gisteren", zegt Sven Rensinghoff, hoofd marketing van Bette.

Nu tellen individuele wensen en maatvoering. Op dit moment maken we meer dan 50% van onze staal/emaille producten op maat! In 2000 lag dat nog maar op 15%." BetteStarlet bad in eindeloos veel afmetingen Op de stand van Bette ziet u een aantal fraaie voorbeelden van maatwerk. Zeer aansprekend is het bad BetteStarlet. U kunt een lengte kiezen tussen 155 en 195 cm en een breedte tussen 65 en 95 cm. Dat geeft ruimte in de ontwerpfase! Bette levert het op de millimeter nauwkeurig op maat. Het bad is verkrijgbaar in 22 speciaal ontwikkelde maffe kleuren en meer dan 1000 sanitairkleuren. Dat is zeker een factor in de grote populariteit.

 

Randen smaller of breder?

In een aantal gevallen is de binnenafmeting van het ligbad perfect, maar zou een centimeter links of rechts extra wel heel goed uitkomen. Geen punt voor Bette, dat de randen naar wens smaller of breder uitvoert. Ook wanneer een deur de plaatsing van een ligbad lijkt te belemmeren, biedt Bette uitkomst. Op verzoek wordt de hoek van een ligbad verwijderd om meer ruimte te scheppen voor de (douche)deur.

 

Veel extra opties

Ook in andere details geeft Bette mensen de ruimte. BetteAntislip verhoogt de grip, het is een in het oppervlak ingebrand kwartszandmengsel dat zorgt voor meer veiligheid en toch prettig aanvoelt. BeffeGlazuur verhoogt het gemak, de optionele oppervlakteveredeling maakt reinigen nog eenvoudiger. Bette biedt veel mogelijkheden, zoals speciaal ontwikkelde afvoer- en overloopgarnituren, broninloop, een elektronische badmengkraan, whirlsystemen. En heel slim: een ergonomisch gevormd magnetisch badkussen om het bad op maat van de gebruiker af te stellen. Te plaatsen aan het voeteneind. Stuk voor stuk details die een wereld van verschil maken!

 


Gepubliceerd in: Baden en whirlpools