ATLAS CONCORDE ROOM, TEGELS MET EEN TEXTIEL LOOK

Atlas Concorde Room

Atlas Concorde RoomMet de Room tegels combineert Atlas Concorde de textuur en kleuren van textiel met strakke patronen tot een schitterende, bijna aaibare tegelserie van wand- en vloertegels.Weelderige tapijten, behang met een structuur en exclusieve meubelstoffen vormden de inspiratiebron voor de ontwerpers van deze prachtige en karaktervolle Atlas Concorde tegelcollectie. De bijzondere collectie van Room tegels roepen een ingetogen, luxe sfeer op die door de diepe textuur doet denken aan de kostbare meubelstoffen en kleden van weleer. De collectie met subtiele klasse is rijk aan variatie en verkrijgbaar in vele maten tot 75x150 cm. Het kleurenpalet toont smaakmakende combinaties die excelleren door hun elegantie. Door de combinatie met krachtige patronen staan de vloer- en wandtegels van Atlas Concorde Room garant voor een hoogwaardig, warm en aantrekkelijk interieur.
 
Atlas Concorde Room tegels

Een elegant Atlas Concorde Room kleurenpalet

Niet alleen het interieur maar ook elegant ingerichte werkplekken, hotellounges, winkelruimtes en wellness-ruimtes krijgen door de warme uitstraling van de Room wand- en vloertegels van Atlas Concorde een bijzondere zachtheid en intimiteit. De keramische oppervlakken van de op weelderige, exclusieve stoffen geïnspireerde tegels, verzachten de strakke lijnen van ruimtes en geven zelfs de grootste hal een intieme uitstraling en bijzondere allure. Betoverende koele kleuren, lichte tinten met de warmte van de zon, de schittering van glanzend wit met een gedurfde grijze noot... Gecombineerd met de krachtige en klassieke patronen van de Atlas Concorde Room tegels, geeft het verfijnde kleurenpalet een onuitputtelijk aantal spannende mogelijkheden voor een exclusief, stijlvol en modern interieur.

Atlas Concorde Room pearl
 

Fluweelzachte Room wandtegels

De uitzonderlijke wandtegels geven een nieuwe kijk op visgraat- en ruitpatronen en op de regelmaat van reliëfs en grafische patronen. Door de verfijnde melange aan kleuren, doet het geheel denken aan de rijke weefsels van exclusief textiel met zachte accenten van pure zijde. Klinkende namen als Check, DOT en Twill, bieden een subtiele variatie van tinten, textuur, reliëf en patronen. De prachtige keramische tegels van Atlas Concorde Room, geven elke wand en vloer een warme touch met de pracht van exclusieve stoffen. Met linnen, textiel, zijde en andere tegeldecors gebaseerd op stoffen zet Atlas Concorde Room een tegeltrend neer voor 2017 die de mogelijkheden van het decoreren van uw woning met wandtegels en vloertegels naar een volgend niveau brengt.

 


Gepubliceerd in: Wand- en vloertegels