ATLAS CONCORDE MARVEL GEMS IN VENETIAANS TERRAZZO

Italiaanse creativiteit met Marvel Gems tegels in terrazzo

Atlas Concorde Marvel Gems Terrazo tegelsItalië staat al decennia lang bekend als één van de plekken waar prachtige en indrukwekkende kunst vandaan komt. Bij de tegels Atlas Concorde Marvel Gems drukt deze ervaring en passie zich uit in een modern, elegant en creatief ontwerp van terrazzo vloertegels en wandtegels. Het project Marvel Gems bestaat uit een collectie van verschillende tegels die hoogwaardig keramiek met de beroemde terrazzo look combineren.

Atlas Concorde Marvel Gems Paladiana tegels
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Atlas Concorde Marvel Gems in terrazzo is een uniek product

Venetië staat bekend als één van de wonderen van de Italiaanse kunst, een prachtige stad vol met indrukwekkende ontwerpen op zelfs de simpelste dingen. Door dit ontwerp door te voeren in wand- en vloertegels biedt Atlas Concorde met haar Marvel Gems in terrazzo een uniek product aan wat ieder interieur kan complimenteren. Door het beroemde Venetiaanse effect na te bootsen, wat de Italianen al jaren gebruiken in hun architectuur en kunst, ontstaat er een intrigerend ontwerp van vloertegels wat zowel in het openbaar als bij de mensen thuis een prachtig resultaat aflevert. Het idee van de terrazzo tegels is uit geboren uit de kunst die je in Venetië kunt vinden, door dit ontwerp met hoogwaardige tegelmaterialen te combineren is er een mooi en sterk ontwerp ontstaan. Dit resultaat heeft als gevolg dat er een hoogwaardig en kwalitatief goed product is ontstaan, waar je als consument jaren plezier van zult hebben.
 
Atlas Concorde Marvel Gems Black

Venetiaans terrazzo van Atlas Concorde

Marvel Gems van Atlas Concorde brengen de elegantie en schoonheid van het Venetiaanse Terrazzo naar jouw wandtegels, waarbij het gevoel gecreëerd wordt dat je authentiek Italiaanse design in de kamer introduceert. De combinatie met Marvel Gems zorgt ervoor dat je dit met verschillende kleurencombinaties mogelijk kunt maken en een mix van modern en oud krijgt die zeer indrukwekkend is. Zo is het mogelijk om indrukwekkend authentieke badkamerinrichtingen te ontwerpen waarbij je hoogwaardige materialen gebruikt. Het ontwerp van de Atlas Concorde tegels en het gebruik van verschillende materialen leveren samen een creatief, fascinerend en elegant resultaat af.

 


Gepubliceerd in: Wand- en vloertegels