ATLAS CONCORDE DWELL 3D WANDTEGELS IN MODERNE STIJL

Avant-garde met Atlas Concorde Dwell

Atlas Concorde DwellMet de keramische tegels en wandtegels met witte scherf van Atlas Concorde Dwell ontstaat een gewild aanbod van betegelde wanden en vloeren, die voor wat betreft het ontwerp geïnspireerd zijn op de wereld van geborsteld beton en die van synthetische harsen. Atlas Concorde is de tegelproducent die collecties ontwerpt voor het betegelen van eigentijdse stijllocaties, in architectonische ruimtes met het vernieuwende en uitdagende avant-garde als ontwerp richting. Het kleurassortiment van de Atlas Concorde Dwell tegels omvat tinten gemaakt om aan verschillende behoeften en interieur design stijlen te voldoen. Het palet omvat natuurlijke en neutrale kleuren, als een gecoördineerd ensemble van tegels voor vloeren en muren, en twee synthetische nuances, voor een gedurfde uiting van kleur op de muren.

 

Durf met tegeltinten

De witte scherf wandtegels van Atlas Concorde zijn geïnspireerd op het uiterlijk van glanzende kunstharsen en reproduceren de bijbehorende nuances en de ongelijkmatigheid van de kleur vanuit het referentiepunt van dit materiaal. De uitstraling van de Dwell wandtegels bieden dan ook een glanzend en modern oppervlak dat tegelijkertijd wordt verrijkt met reflecties vanuit verschillende invalshoeken. Ook de afmetingen van de Atlas Concorde tegels zijn bijzonder en anders te noemen, het formaat van 40×80cm wordt vergezeld door de grootte van 50×110cm, perfect om de wanden te voorzien van een prestigieuze ontwerp dat het interieur aankleed. Moderne en verfijnde kleuren, warme en koude tinten met gedurfde kleuren worden geflankeerd door twee kleuraccenten met een glimp van vitaliteit. Alle kleurtinten: Off White, Greige, Brown Leather, Ice, Silver, Turquoise, Rust.
 
Atlas Concorde Dwell tegels

Atlas Concorde Dwell tegels

De driedimensionale glanzende wandtegels creëren sculpturale effecten voor heldere muren met een geweldige decoratieve impact die mede ontstaat door de intens diepe glanzende afwerking. Spectaculaire wanden van elke omvang worden omgezet in het brandpunt van het interieur. De driedimensionale wandtegels zijn verkrijgbaar in twee oppervlakte afwerkingen. In de 40×80cm maat is dat een geometrisch patroon dat verkrijgbaar is in Off White en Rust alsmede een golvende motief in de supermooie grijstint. De 50×110cm tegels van Atlas Concorde Dwell bezitten een duidelijk driedimensionaal ontwerp dat wordt gekenmerkt door voortdurende en eindeloos lijkende scherpe lijnen, die zorgen voor een levendig lijnenspel waarmee strakke en perfecte ontwerpen voor de wanden van badkamers kunnen worden gemaakt.

 


Gepubliceerd in: Wand- en vloertegels