ARIOSTEA PIETRE HIGH-TECH VLOERTEGELS

Ariostea Pietra High-tech

Ariostea Pietre high-techSuperieure kwaliteit, gepatenteerde technologie en bescherming van het milieu maken Ariostea tot een toonaangevende producent van keramische tegels. Het stelt ze in staat om enkele van de zeldzaamste en meest verfijnde producten van de natuur opnieuw te interpreteren, en de kwalitatieve eigenschappen hiervan beduidend te verbeteren. Op deze manier zorgt Ariostea ervoor dat men ten volle kan profiteren van een aantal van de meest gewaardeerde materialen uit de vergetelheid. Andere kenmerken zijn onder andere de uitzonderlijke functionaliteit, hygiëne, veiligheid en een lange levensduur.

 

De collectie Ariostea Pietre High-Tech weerspiegelt de elegantie van de natuur en geeft hiermee vorm en uitstraling aan de mooiste ruimtes. Een uniek product, dat de taal van de natuur spreekt. De Ariostea tegels worden uitsluitend vervaardigd van zeer zorgvuldig geselecteerde ruwe, natuurlijke materialen middels een technisch proces dat een getrouwe weergave is van het ontstaan van de rotsen.

Ariostea Pietre high-tech tegels

Ariostea: de elegantie van de natuur, de technologie van materialen.

De collectie is geschikt voor het in- en exterieur, dankzij de uiterst compacte en homogene samenstelling van de porcellanato tegels. Ontwikkeld om de perfecte details van de natuur te laten herleven en opnieuw te interpreteren, niet om te reproduceren. Nieuw in de Pietre High-Tech collectie zijn de series Pietra d'Avola en Silk Georgette.

Alle Ariostea 's materialen worden ontwerpen en geproduceerd in Castellarano, een gemeente in de Italiaanse provincie Reggio Emilia. Het “100% Made in Italy” is niet alleen een garantie voor ongeëvenaard kwaliteit en wereldwijd erkend en gewild design, maar ook een bewijs van hoe dichtbij Aristea haar productieproces wil monitoren.


Gepubliceerd in: Wand- en vloertegels