AQUATEC PURE BIDET TOILETZITTING MET ONDERDOUCHE

Aquatec Pure

Aquatec Pure toiletzitting met onderdoucheVerfrissende hygiëne na elk bezoek aan het toilet: eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te monteren. De Aquatec Pure Bidet is een complete toilet zitting met onder-douche in een elegant design met een draadloze en compacte handbediening. De zitting is gevormd als een reguliere toiletbril. De toiletzitting en deksel hebben een softclose systeem en vallen zacht en gelijkmatig dicht,

 

Functies

Het soepel heen en weer bewegen van de sproeikop met waterstraal zorgt voor een grondige reiniging. De geïntegreerde massage-functie reinigt op verzoek met een licht pulserende waterstraal. De positie van de sproeikop is geheel naar wens in vijf stappen verstelbaar. Daarnaast heeft deze toiletzitting met onderdouche een geprogrammeerde 'Ladydouche', deze reinigt met extra zachte waterstaal. Er kan echter ook voor worden gekozen de automatische reinigingsfunctie in te schakelen: met één druk op de knop wordt dan het automatische voor geprogrameerde programma gestart voor reiniging en droging. Daarnaast heeft de Aquatec Pure Bidet over een energiebesparende stand, wat weer energie bespaart en hem tot beste keus maakt.

Aquatec PureBidet afstandsbediening
 

Handbediening

Door op de symbolen op de losse handbediening te drukken, selecteert u simpel de gewenste functies ven deze toiletzitting met onderdouche. De Aquatec Pure Bidet is voorzien van een zelfreinigende sproeikop. Na elk gebruik wordt deze automatisch gereinigd.

 

Gebruikersinstellingen

De temperatuur van het water is regelbaar en kan specifiek op de gebruikerswensen op drie niveaus worden afgesteld. De geïntegreerde warme lucht föhn zorgt daarnaast voor het drogen. De kracht van de ventilator kan naar wens op vijf posities worden ingesteld. Eventueel kan voor een comfortabele en aangename zit de temperatuur van de zitting worden aangepast aan de persoonlijk e wensen. De closetbril heeft dus altijd een prettige en aangename temperatuur. Tot slot is de Aquatec Pure toiletzitting met onderdouche voorzien van een automatisch ledlampje voor de toiletgang tijdens de nacht.

Aquatec Pure Bidet functies
 

Montage

De Aquatec Pure Bidet kan eenvoudig op bestaande toiletten en wandclosets worden gemonteerd en is geschikt voor vrijwel alle standaard keramische modellen. De installatie vereist slechts een watervoorziening (uit het reservoir of wastafel) en een stopcontact in de buurt. Alle benodigde onderdelen voor de installatie zijn inbegrepen.

 


Gepubliceerd in: Accessoires