AQUASOUND WATERDICHT TABLET VOOR DE BADKAMER

AquaSound tablet

AquaSound tablet met soundboxAquaSound brengt een geheel nieuw en trendy badkamerproduct op de markt genaamd 'Tablet Entertainment Center'. De waterdichte tablet (IPX7) gecombineerd met meegeleverde waterbestendige Sound-Box toveren een badkamer om in een heuse entertainment- en wellnessruimte voor uren ontspanningsplezier onder de douche of in bad.

 

Tablet Entertainment Center (Light) De waterdichte 7" tablet vormt het centrale punt in de badkamer en samen met de Sound-Box laten ze de gebruiker genieten van de muziek van zijn of haar keuze. Geen probleem als de waterdichte tablet in het badwater valt, de tablet kan zelfs 'kopje onder', tot maximaal 1 meter diepte. En zo is 'Spotify' of 'Uitzending Gemist' ineens wèl veilig binnen handbereik in de badkamer. Via Bluetooth is eenvoudig en snel een koppeling gemaakt met de waterbestendige Sound-Box. Zowel de Sound-Box als het tablet hebben voldoende accucapaciteit om een dag intensief gebruikt te worden, uiteraard ook bij het zwembad of op het strand. En bij thuiskomst staat dit Entertainment Center zo weer terug op zijn vertrouwde plek in de badkamer. De tablet is voorzien van het Android (4.2) besturingssysteem, heeft een witte behuizing afgewerkt met een chromen rand. De Sound-Box heeft een mooie uitstraling en geeft voldoende vermogen om de badkamer volledig van geluid te voorzien. De Sound-Box kan zelfs de tablet (op afstand) bedienen (AVRCP). Functies als Play/Pauze, Volume+/Volume- maar ook Volgende en Vorige nummer kunnen zonder tabletaanraking gedaan worden.
 
Aquasound waterdicht tablet

Professionele versie (pro)

Naast het 'light' systeem is er ook een 'luxe' en een 'pro' versie van dit systeem beschikbaar. Het waterdichte AquaSound tablet wordt dan gecombineerd met een digitale versterker/ontvanger (die verborgen kan worden achter het verlaagde plafond) en twee waterdichte speakers voor het plafond. De uitstraling van de badkamer blijft minimalistische met de waterdichte AquaSound tablet als blikvanger. Er is keuze uit een groot aantal waterdichte speakers van het merk. Met dit professionele systeem zal de veeleisende consument zeker tevreden zijn. Kortom, het Tablet Entertainment Center is een vooruitstrevend product die de 'wellness-beleving' in de badkamer naar een nog hoger plan tilt.

 


Gepubliceerd in: Accessoires