AQUACONCEPTS ALTIJD EEN OPLOSSING IN MAATWERK DOUCHECABINE

Aquaconcepts

Aquaconcepts inloopdoucheMet de maatwerk doucheoplossingen van Aquaconcept is zelfs het plaatsen van een douche tegen een schuine muur of het plaatsen van een inloopdouche met een opening op een specifieke plaats geen enkel probleem meer en in een handomdraai geregeld.

 

De innovatieve en stijlvolle doucheoplossingen van Aquaconcept kunnen worden geleverd als op maat gemaakte douches en als regelbare standaardoplossingen. Zowel voor de regelbare standaardoplossingen als voor maatwerkoplossingen zijn eenvoudige prijslijsten voorhanden waarmee snel en eenvoudig de exacte prijs kan worden opgezocht. Wil je een doucheoplossing op maat, dan komen de vakmensen van Aquaconcept zelf de opmeting verrichten.

 

Aquaconcept doucheoplossingen zijn er in vele soorten en maten en zijn geschikt voor alle wensen en elke situatie. Neem bijvoorbeeld het Personal programma. Deze omvat maar liefst 6 verschillende concepten, allemaal vervaardigd van duurzaam materiaal, allemaal met een modern design en allemaal even gebruiksvriendelijk.

Aquaconcepts
 
 
 

Stijlvol en evenwichtig

Met een Aquaconcept doucheoplossing haal je een stijlvolle doucheoplossing van hoogwaardig materiaal, vervaardigd met de meest moderne lasertechnologie in huis. Hierbij kan zelfs het glas overvloeien in de scharnieren, waardoor een oogverblindende, evenwichtige douche ontstaat. Aquaconcept producten zijn niet alleen een toonbeeld van modern design, maar eveneens heel gemakkelijk te onderhouden en te reinigen.

 

Inox, bijna industrieel

Wil je eens heel iets anders? Kijk dan eens naar het Inox concept. Sterk, sober, strak en tijdloos met een bijna industriële uitstraling, maar toch bescheiden met een minimalistische vormgeving. Gecombineerd met een scala aan verschillende soorten deurknoppen, grepen en handdoekhouders wordt iedere badkamer een lust voor het oog.

 
 
 

Stilla, modern en minimalistisch

Het volledig in roestvrij staal afgewerkte Stilla concept is modern en minimalistisch en omvat uitsluitend maatwerk producten. Wie van modern design maar toch functioneel houdt is laat zijn oog al snel op het Stilla concept vallen. Elke douchebak is eenvoudig te installeren en past mede door de pivoterende deur in elke badkamer.

Aquaconcepts inloopdouche
 

Sky, lekker comfortabel

Het Sky concept is anders dan alle andere concepten. Hierbij worden namelijk alle profielen aan of in het plafond bevestigd, waardoor een perfecte afscherming, zonder zichtbare lijnen of contouren mogelijk wordt gemaakt. Doordat de profielen van vloer tot plafond lopen is de douche geheel afgesloten, dus tochtvrij, waardoor het lekker warm en comfortabel blijft in de douche.

 

Rail schuifdeuren

Wil je graag een mooie schuifdeur in je badkamer, maar toch niet het nadeel van een vloerrail? Kies dan voor het Rail concept. De schuifdeuren uit de Rail serie bestaan namelijk uit hoogwaardige aluminium en veiligheidsglas met een rails langs het plafond. Hierdoor houd je een strakke vloer zonder smerige vloerrail, maar heb je tóch een schuifdeur.

 

Slide maakt het verschil

Om met je badkamer een oase van rust te creëren moet je niet alleen op de grote lijnen, maar vooral ook op de details letten. Het Slide concept is daarvoor de perfecte oplossing. Deze maatwerk schuifdeur heeft namelijk maar één profiel, strak en van chroom en bovenaan bevestigd. Bovendien is het uit te breiden met een ‘softclose’ sluiting. Deze sluiting remt je schuifdeur de laatste 10 cm af en laat de het automatisch verder openen of sluiten. Dat betekent nog stiller, meer rust en nog meer doucheplezier.

 


Gepubliceerd in: Douche nieuws