AQUABERG RENOVATIEPUT VOORKOMT ONNODIG HAK- EN BREEKWERK

Aquaberg renovatieput

Aquaberg renovatieputWanneer bij renovatiewerkzaamheden over de bestaande badkamervloer een nieuwe tegelvloer wordt aangelegd ontstaat het probleem dat daarbij  de vloerput te laag komt te zitten. Om dit te ondervangen heeft Aquaberg renovatieputten ontwikkeld in RVS en ABS kunststof.

 

Om het hoogteverschil bij renovatie op te vangen, zal een installateur een nieuwe vloerput moeten plaatsen waarbij gehakt en gebroken wordt. Maar door dit hakken breekwerk, kunnen ongewild lekkages ontstaan. Aquaberg heeft de oplossing in huis met de speciale renovatieputten die simpelweg over de bestaande vloerput geplaatst worden en leverbaar zijn in kunststof en RVS.

 

Geen hak- en breekwerk en een aanzienlijke besparing

De Aquaberg renovatieput wordt direct over de bestaande vloerput geplaatst. De handelingen zijn zo eenvoudig dat iedere installateur, tegelzetter of ZZP-er deze kan uitvoeren. Het betekent ook dat de vloerput niet hoeft uitgehakt te worden. De renovatieput bespaart dus aanzienlijk veel geld en voorkomt problemen zoals lekkage. De brede flens van de renovatieput is voorzien van gaten zodat er een optimale hechting van de tegellijm is.

Aquaberg renovatieput flens  Aquaberg renovatieput integelen    Aquaberg renovatieput integelen

Renovatieputten die passen

Aquaberg geeft u de keuze uit RVS- of kunststof renovatieputten in verschillende modellen en uitvoeringen. De hoogwaardige ABS-kunststof renovatieputten zijn leverbaar in vier inbouwdieptes vanaf vijf millimeter waardoor deze renovatieput ook geschikt is voor de dunste tegels. Het rooster is van RVS met een optionele RVS-sierrand waarmee deze ABS renovatieput het aanzien van een RVS-put krijgt. Deze Aquaberg renovatieput is alleen leverbaar in 146 x 146 mm. De RVS-renovatieputten zijn leverbaar in drie formaten met drie verschillende inbouwdiepten, allemaal voorzien van een flens van vijftien millimeter. Optioneel kan het rooster worden voorzien van een draadbus, draadstift of reukafsluiter.


Gepubliceerd in: Installatie materialen