AQUABERG DOUCHEPUTTEN, BESPAAR TIJD EN GELD

Aquaberg vloerput.

Aquaberg doucheputSnel en efficient werken begint met producten die in een keer geplaatst kunnen worden, zonder aanpassingen. Aquaberg begrijpt dat en levert vloerputten die altijd en overaI naadloos passen.

Want waarom moeilijk doen als het met Aquaberg makkelijk kan?

Bij nieuwbouw of renovatie in de woningbouw is de 146 x 146 mm vloertegel veel gebruikt, maar de standaardafmeting van een vloerput is in de meeste gevallen 150 x 150 mm. dat betekent dat een nieuwe vloerput nooit helemaal naadloos aansluit op het tegel- en voegwerk. Er zal een vloertegel versneden moeten worden om passsend te kunnen tegelen. Onlogisch vindt Aquaberg, want dat betekent tijdverlies, en ook optisch is het niet fraai. Daarom heeft Aquaberg de vloerput 146 x 146 mm geintroduceerd zodat er zonder snijden, strak en snel kan worden getegeld!

 

Een vertrouwd Aquaberg product

De 146 x 146 mm vloerput is een product waarin de innovaties van Aquaberg letterlijk samenstromen. Zo is deze vloerput horizon- taal- en verticaal verstelbaar waardoor het tegelen nog eenvoudiger en sneller verloopt en de vloerput altijd netjes in lijn komt met het voegwerk. Bovendien heeft de vloerput een inbouwdiepte van slechts 78 mm waardoor de vloerput ook in de renovatie kan worden toegepast. Uiteraard zijn de vloerputten gemaakt van vrijwel onverwoestbaar ABS kunststof dat eenvoudig verlijmd kan warden. De roosters zijn standaard gemaakt van hoogglans rvs. Optioneel kunnen de vloerputten worden voorzien van een fraaie rvs-sierrand. Het waterslot met handgreep is eenvoudig uitneembaar om zowel de put als het waterslot makkelijk te kunnen reinigen. Standaard wordt de vloerput geleverd met een speciedeksel. Ook een extra lang opzetstuk is eventueel leverbaar om onder alle omstandigheden snel en netjes te kunnen werken. De 146 x 146 mm vloerput is leverbaar met een onder- of zijaansluiting om snel op nieuwe en bestaande situaties te kunnen worden aangesloten.

 


Gepubliceerd in: Installatie materialen